Cautare

360 de rezultate pentru "bistrita nasaud" (3.13 secunde)
Proiectul "Reabilitarea DJ 151 km 45+810-126+712 limita de judet Mures-Bistrita-Nasaud, judetul Bistrita-Nasaud", solicitant Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, depus pe axa 2, domeniul 2.1;
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
UDMR Bistrita-Nasaud isi va alege un nou presedinte in februarie, dupa demisia din UDMR a prefectului Szilágyi Ioan, care a detinut si functia de presedinte al organizatiei. ... In judetul Bistrita-Nasaud, UDMR are aproximativ 3.000 de membri, cei mai multi, circa 900, din municipiul Bistrita.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
In urma deciziei instantei, filialele judetene PNL si UDMR din Bistrita-Nasaud vor fi evacuate in cel mai scurt timp din sediile detinute pana in prezent pe Strada Gheorghe ßincai, instanta acordand castig de cauza fostului proprietar.
PSD are nevoie de mai multa consecventa, iar aceasta caracteristica o poate invata chiar de la presedintele onorific al partidului, Ion Iliescu, a declarat vineri seara Victor Ponta, in calitate de invitat la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud.
Incompatibilitatea intre functiile publice ocupate de Botis si business-urile familiei dateaza inca din perioada in care fostul ministru ocupa la Bistrita functia de director executiv al Agentiei Judetene a Fortelor de Muncă ... La 60 de ani, aceasta a debutat in business intermediind angajarea somerilor din Bistrita-Nasaud.
Judetul Bistrita-Nasaud e unul cu un imens potential turistic. ... E vorba de DN 17 C (Bistrita - Nasaud - Dealul Stefanitei) si DN 17 D (Beclean - Sangeorz Bai - Carlibaba , jud.
Asa se face ca in baza unor extrase de Carte Funciara, inca din 2005, conducatorii Uniunii Comunelor Graniceresti Nasaudene au vandut unor cumparatori de buna credinta pana si bunuri sau terenuri ce apar si astazi in inventarul Directiei Silvice Bistrita.
BISTRITA. Viata de film a orfanei din Nasaud, marea dragoste a lui Eminescu Veronica Micle s-a nascut in 1850 la Nasaud.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... Simultan, la Nasaud, in Jud. Bistrita-Nasaud, a fost inaugurat pe Bdul.
Mircea Mereuta, senator PNL de Bistrita-Nasaud, vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud - administrator la MASS TIME IMPEX SRL; Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL;
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Prefectul de Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan, a declarat ca va ataca in contencios administrativ hotararea privind inlocuirea din functie a consilierilor judeteni PD, PNL si UDMR cu membrii PSD, intrucat aceasta este ilegala.
Cornelia Bodescu din satul Salva, comuna Salva, judetul Bistrita-Nasaud participa zilele acestea cu creatiile sale superbe la Targul de Turism de la Romexpo.
Cu putin timp inainte de anuntul purtatorului de cuvant, prim-vicepresedintele filialei judetene a PC Bistrita-Nasaud, Viorel Cotutiu, a salutat intentia vicepremierului Copos de a demisiona din functiile politice si administrative pentru a se pune la dispozitia organelor de cercetare penala.
google-analytics.com