Cautare

9345 de rezultate pentru "bindoiu gheorghe roman jud neamt" (4.18 secunde)
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
poetul, dramaturgul si prozatorul roman Horia Furtuna (1888); ... prozatorul, editorul si publicistul roman Al.[exandru] I.[ancu] Stefanescu (1915); actorul roman Puiu Calinescu (1920); ... criticul, istoricul literar, eseistul si jurnalistul roman Eugen Luca (1923); ... geofizicianul roman Dumitru Enescu (1930); dirijorul si profesorul roman Ion Baciu (1931);
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR.
Constantin de 23 de ani din jud. ... Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
din 16 pana in 18 mai, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman Targul va fi deschis vizitatorilor vineri, 16 mai si duminica 18 mai intre orele 10, 00 si 18, 00 iar sambata 17 mai intre orele 10, 00 si 00, 00.
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Compania Rompetrol Downstream a deschis inca patru benzinarii proprii in Oradea (jud.Bihor), Timisoara, Bals (jud. ... Valcea (jud. Valcea), fiecare dintre acestea aducand un plus de 18 noi locuri de munca in plan local.
Nicolae de 28 de ani din jud. ... Constantin de 58 de ani din jud. ... Marian de 24 de ani din jud.
Dorel de 36 de ani, din Budesti, jud. ... Florin de 37 de ani, din Budesti, jud. ... Cristian de 40 de ani, din Budesti, jud.
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
google-analytics.com