Machiavelli.ro : Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL
Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Radierea lui Roman din PDL s-a produs ca urmare a faptului ca acesta nu a agreat decizia democrat-liberalilor de a-l nominaliza ca si candidat la Primaria Mediasului, pe actualul primar, Teodor Neamtu. Mai mult, Roman a anuntat ca va candida ca independent la Primaria Medias.
"Domnul deputat Roman a fost radiat din partid de conducerea Organizatiei Municipale, pentru ca a incalcat unul din articolele din statutul partidului. Domnul Roman nu mai face parte din PDL, pentru ca a anuntat public ca vrea sa candideze si a adus critici partidului, fara sa respecte decizia PDL si incalcand astfel statutul", a spus senatorulIon Ariton. El a adaugat ca Gheorghe Roman isi pastreaza functia de deputat, chiar daca nu mai este membru PDL.
La randul sau, deputatul de Medias, Gheorghe Roman, critica dur atitudinea liderilor locali pe care ii acuza ca nu respecta statutul partidului. Roman sustine ca o posibila excludere a sa din partid se poate face numai de catre Consiliul National de Coordonare al PDL pentru ca este parlamentar. AGERPRES