Cautare

1000 de rezultate pentru "bianca dragusanu an nastere" (3.16 secunde)
Dar primul server web a fost realizat aproape cu un an inainte, la Centrul European pentru Cercetari Nucleare (CERN), la Geneva, in Elvetia, si s-a numit la inceput nxoc01.cern.ch, iar mai apoi info.cern.ch .
In toate orasele din Romania autoritatile au organizat festivitati pentru a sarbatori ziua de nastere a marelui poet, proclamata de altfel Ziua Culturii Nationale. In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
La sfarsitul anului trecut, cu doar cateva zile inainte de Revelion, Alexandra Ungureanu si-a aniversat ziua de nastere. Fara sa faca vreo petrecere cu fast, artista a petrecut alaturi de cei mai apropiati prieteni.
Razvan Simion isi sarbatoreste ziua de nastere. Matinalul de la Antena 1 implineste marti, 8 august, varsta de 37 de ani.
Scopul da nastere viitorului, viitorul da nastere timpului. Un nor alb pluteste pe cer, atemporal - fiindca nu exista viitor, nu exista minte.
Rodrigo chiar daca si-a recunoscut copiii la nastere, ascunde atat de bine paternitatea, incat in 1492 Cesare si Giovanni treceau drept nepoti ai cardinalului. ... In acel an dupa paste, Lucretia se intoarce la Roma, in timp ce pozitia sotului devine tot mai ambigua:
Organismul meu este suficient de puternic pentru a trece prin perioada de sarcina si pentru a da nastere unui copil? ... A da nastere unui copil este un angajament pentru tot restul vietii.
Bebelusii nascuti de femeile care au peste 40 de ani au si un risc mai mare de greutate redusa la nastere (sub 2,5 kg). Riscul de defecte cromozomiale la nastere creste constant cu fiecare an dupa 40 de ani.
â- prezente la nastere, constituie forma cea mai severa, hallux valgus congenital ("congenital" nu inseamna "genetic" sau "ereditar"). ... hallux valgus de tip congenital â- deformatia debuteaza imediat dupa nastere;
De fapt, numarul de ovule scade dramatic si in medie pana la varsta de 43 de ani rezerva se termina, cele mai multe femei apeland la fertilizarea in vitro.Care sunt riscurile?Un studiu al universitatii Columbia a descoperit ca dupa 40 de ani, riscul de a naste un copil care va prezenta malformatii la nastere este de 2,9 % comparativ cu 1,7 % pentru femeile care nasc un copil mai devreme de 35 de ani.
Daca ati fost diagnosticat cu o anormalitate cromozomiala, riscurile de a da nastere unui copil cu Sindrom Down sunt mari.Riscurile de a da nastere unui copil cu Sindrom Down creste proportional potrivit tabelului urmator:
BODRUM (cunoscut in istorie ca Halikarnas), locul de nastere al parintelui istoriei Herodot, ca si in cazul celorlalte orase colonizate inca din Antichitate, a suferit pierderi insemnate din ruinele anticului oras.
Magda Ciontea, medic al Silhouette Beauty Centers, specialist in intretinere corporala si expert in nutritie, le-a explicat mamicilor care sunt tratamentele corporale recomandate pe durata sarcinii, precum si cele dupa nastere.
Majoritatea mamiferelor fac un act sexual per nastere, cu mici exceptii, cum ar fi gorilele, care fac 12. La oameni vorbim despre 1.000 de acte sexuale per nastere!
- Prezenta alunitelor de la nastere mai ales daca acestea sunt foarte mari (mai mult de 2 cm in diametru); ... - Fii atent la aspectul alunitelor, semnelor din nastere si al posibilelor leziuni (zgarieturi).
Dai nastere unui copil conform starii in care esti atunci cand faci dragoste. ... Fireste ca vremea nu are cum sa dea nastere la controverse;
Sambata, pe 5 august, presedintele s-ar putea sa petreaca ziua de nastere a fiicei sale mai mari, Ioana, fie la Neptun (locatia unde tanara a ales sa isi serbeze cei 28 de ani anul trecut, la Restaurant "Mediterraneo"), fie la Mamaia, unde Bodo are un concert sponsorizat de o firma producatoare de vinuri.
Pe 22 iunie este ziua de nastere a lui Adrian Nastase (n. ... In anul 2000, cand se afla la apogeul puterii sale - prim ministru si presedinte de partid - Adrian Nastase si-a sarbatorit ziua de nastere in trei reprize:
Mircea Geoana a marturisit ca nu este in ‘‘dispozitie de petrecere‘‘ la aniversarea zilei de nastere, deoarece recent si-a pierdut tatal, a carui memorie a evocat-o inca odata.
Si tot aici va lua nastere ateneul satesc! ... Si tot aici va lua nastere ateneul satesc! Nu mai este decat in Bucuresti unul, nu?".
google-analytics.com