Cautare

1000 de rezultate pentru "bianca dragusanu an nastere" (7.50 secunde)
Alti opt consilieri au un singur proiect initiat la activ, printre acestia numarandu-se Bianca Predescu (PSD), Elena Serbanoiu (PRM) sau Constantin Stamatoiu (PRM).
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Suma, considerata prea mica de unii dintre consilieri, a aprins spiritele la interventia consilierului PSD Bianca Predescu.
Discutiile dintre pesedista Bianca Predescu si democratul Teodor Radu, aprinse si de interventiile colegilor, au durat aproape 45 de minute.
Bianca Maria Carmen Predescu si drd. Ana-Maria Nistor, iar din partea britanica profesorii Denise Ashmore si Steve Terrett. Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene.
Potrivit economistilor primariei, obligatiile bugetare aferente creditului sunt estimate la cinci milioane de lei pe an, in primii trei ani, si 7,5 milioane de lei pe an, dupa perioada de gratie.
Potrivit economistilor primariei, obligatiile bugetare aferente creditului sunt estimate la cinci milioane de lei pe an, in primii trei ani, si 7,5 milioane de lei pe an, dupa perioada de gratie.
Potrivit economistilor primariei, obligatiile bugetare aferente creditului sunt estimate la cinci milioane de lei pe an, in primii trei ani, si 7,5 milioane de lei pe an, dupa perioada de gratie.
De asemenea, deputatul PDL Ioan Timis are trei angajati ai biroului parlamentar intre care pe sotia sa Timis Bianca, in calitate de consilier.
Consilierul PSD Bianca Predescu a refuzat, de asemenea, buletinul de vot. Ea a prezentat, de altfel, si baza legala a netemeiniciei unui astfel de vot.
"RAADPFL a primit in acest an cu 10% mai mult decat in 2011, iar RAT-ul cu 40%. ... Bianca Predescu (PSD) a sustinut, la randul sau:
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp.
Bianca Bombos RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba.
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Neculae Bianca - Scoala nr. 80, Bucuresti De asemenea, in fiecare judet s-au acordat premii si pentru cele mai bune trei lucrari.
Bianca Damian) "A inceput epurarea la Jurnalul National", scriu redactorii care au lansat blogul anonim pentru a-si cere drepturile salariale.
Nu se poate sa ne anunte de la club ca trebuie sa mergem doar la competitiile care puncteaza, adica doua pe an, Campionatul si Cupa Romaniei.
Madalina Vasile (kumite copii 2, +30 kg), Bianca Manta (kata copii 2), Alexandru Donoiu - kata copii 3 si kumite copii 3 (-40 kg), Marius Macesanu (kumite copii 3, -35 kg), Clara Bondrescu - kumite copii 3, +40 kg si kata copii 3, Cristina Popescu (kata minicadeti);
Pe treapta a doua a podiumului au urcat Bianca Nita si Razvan Gigea la en-bu mixt (categoria copii 3). Medaliati cu bronz au fost Razvan Gigea (categoria copii 3) la kata individual masculin si Mario Radulea (categoria copii 4) la kata individual masculin.
google-analytics.com