Cautare

28 de rezultate pentru "beatrice" (7.32 secunde)
Luni, 12 martie, la ora 19.30, va avea loc la Teatrul National Bucuresti, Sala Pictura, spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, sustinut de pianistul MARIUS VERNESCU, unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania, singurul care a castigat trofeul prestigiosului Montreux Jazz Festival si de invitatii sai, actorul Alexandru Pribeagu (pantomima), Raluca Stoica (interpreta de jazz si teatru muzical), violonistul Gabriel Stanescu, alaturi de actrita Alexandra Aga, instrumentistii Alex Tomaselli (chitara), Nicu Gioroiu (percutie), Catalin Razvan (bass), Beatrice Roman Vernescu (clape) si Bogdan Roman (saxofon).
Chambers, Elias Koteas, Donna DuPlantier, Jacob Tolano Pareri despre film - Beatrice Martinescu: Pornind de la nuvela lui F. Scott Fitzgerald, Strania poveste a lui Benjamin Button este un film care m-a fascinat si pe care l-am revazut adesea, in momente de neliniste sufleteasca.
Modalitatea in care regizorul a incercat sa surprinda o lume intreaga in imagini care aparent nu au o legatura explicita mi s-a parut fascinant si am considerat ca s-ar putea face un film despre caietele lui Eminescu in care sa prezentam publicului aceasta carte a imaginilor si gandurilor eminesciene, spune Bianca Beatrice Michi, scenarista filmului.
Nepoata mea, Beatrice Stan, de zece ani, ma ajuta si le insira! Am adus si gulere crosetate de mine - la 30 RON, rochita crosetata - 50 RON, saluri crosetate - la 30 si 50 RON, caciulite - intre 20 - 25 RON, in functie de material:
Noi nu putem sa lasam garda jos, a subliniat Beatrice Lorenzin, ministrul italian al sanatatii. In tara noastra, la directiile judetene de sanatate publica au ajuns primele loturi de vaccin antigripal.
Tema evenimentului moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.ro si Bianca Poptean, senior editor CSID.ro a fost dedicata celor mai importante sfaturi si reguli de preventie a imbolnavirilor grave, prin teste si analize de screening, dieta echilibrata, miscare si combaterea stresului.
O companie engleza va incepe in curand testele clinice pentru un vaccin de a doua generatie impotriva Covid-19, sub forma un plasture usor de administrat care foloseste celule T pentru a ucide celulele infectate.
Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, recomanda purtarea mastilor chirurgicale sau FFP2, in locul mastilor textile. El spune ca masca este principalul mijloc de protectie, alaturi de vaccinare, in valul 5 al pandemiei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
google-analytics.com