Cautare

8791 de rezultate pentru "basescu ce dracu e acuma" (2.87 secunde)
Doar o minune il mai salveaza pe Basescu (Autor:
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
in ceea ce-l priveste, Ioan Marchis considera ca prefectul a recurs inclusiv la amenintari si santaj pentru a-l determina sa-si prezinte demisia si, din considerente cel putin ciudate, in comunicatul de presa din 19 februarie a.c., emis de Institutia Prefectului, se mentioneaza ca si-ar fi inaintat demisia, desi acesta l-a instiintat doar despre intentia de-a demisiona, incepind cu data de 10 martie.
Daca e bal, bal sa fie! ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie. ... Si asta tocmai acuma cand Bloomberg, finantatorul organizatiilor de tip 2035, declara ca taxele sunt panaceu universal.
Batalia pentru vicepresedinti Pentru postul de vicepresedinte politic, unicul candidat este liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu, care va reveni la conducerea formatiunii dupa ce la Congresul din 2005 refuzase sa candideze, protestand in acest fel fata de votul pe lista.
Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela. ... Cu multi dintre ei mi-e jena ca sunt 'colega'...
E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o. ... - Uite, mergi aici, e in regula, cred ca e o comisie absolut importanta in care m-as bucura sa activezi. ... Nu am avut ce sa comentez. ... N-am spus lucrul asta pana acuma.
Cu ce am ramas? Un suflet la fel de sfaramat care doare la fel de mult precum in ziua in care ne-am despartit, amintiri despre ce inseamna fericirea la superlativ si un gust amar ce revine ori de cate ori privesc spre viitor.
Ce bine ca te vad, ca aveam o problema cu tine. ... Acuma sa nu-ti inchipui ca nu mai pot eu de ce le-am promis fraierilor aia. ... Dar sa revin la ce voiam sa-ti spun. ... Cu prietenii, insa, e mult mai complicat.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
'Azi e zi plina in politica. ... In timp ce Traian Basescu nu se mai opreste din vorbit (de la CSM a plecat la Guvern, unde a vorbit la fel de haotic si de lipsit de fir logic), PNL si PC fac alianta.
A demonstrat ca Traian Basescu si PD sunt izolati pe scena politica si am convingerea ca noul guvern va da dovada de stabilitate, coerenta si va face pasii care ne trebuiau catre Uniunea Europeana", ne-a declarat senatorul Puiu Hasotti.
E obiectiv in analize, lucid in declaratii, fair-play fata de sine, fata de camarila si, mai ales, fata de popor.
Asa, e bine" si pleaca mai departe -, un teanc de volume de versuri, care se vand la pachet cu CD si doua sticle de vin de-al lui, muls de la un animal cu tate multe si un ciorchine in cap in loc de coarne - dupa cum arata o grafica de meniu -, voci, coada incipienta, in asteptare pe langa mesele cu vreo 20-25 de feluri de peste umplut, prajit, rumenit, garnisit;
Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii. Bai si ce ne place. Ce ne mai place. ... Ce faci, copile? ... Ce-i ala program? ... - Ce faci, copile? ... E exclusivitate! ... Ala venit de la dracu' din praznic.
Intre, e loc si de femei, da' nu prea des, pentru ca de vineri pana luni, plus marti, miercuri si joi in saptamani europene, e mult de lucru in fata televizorului.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima.
CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ? Dupa aceste etichete, putem sa intelegem mai bine care este imaginea lui Traian Basescu azi in societatea romaneasca.
"Basescu da foc Romaniei.
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
google-analytics.com