Cautare

62 de rezultate pentru "aviatorilor" (7.06 secunde)
Statia Aviatorilor; - accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata);
Un alt mesaj a fost postat tot miercuri pe site-ul Asociatiei Nationale a Aviatorilor Pensionari. In mesaj se spune: "Maine, 23.01.2014 ora 07:00, colegul și prietenul nostru ADRIAN IOVAN va fi depus la Școala Superioara de Aviație Civila.
Intr-o locatie cocheta, situata pe bulevardul Aviatorilor, la numarul 41, magazinul Cristianei isi asteapta clientele cu aceeasi oferta: produse de lux, in regim de consignatia.
In 2008, Andreea, Stefan si Sanda Liteanu au facut impreuna un imprumut urias, de 1.700.000 de euro, bani care l-au ajutat pe Banica sa-si ridice un bloc cu patru etaje, in zona Aviatorilor, iar pe diva sa sustina constructia unei vile in Pipera.
•2 VAUCHERE x 3 persoane oferite de CLUBUL AVIATORILOR constand intr-un zbor de agrement cu un avion CESSNA 172.•1 VAUCHER x 1 persoana oferit de IACARII ACROBATI - ACROBATIC YAKERS constand intr-un zbor plin de adrenalina cu un avion YAK 52.
"Jolie Cherie"-la meilleure amie, asa a fost numit de cei doi entuziasti- Claudia Vidican si Cristian Bizdoaca noul salon deschis in selecta zona Kiseleff- Aviatorilor.  "A fost un vis al nostru" a marturisit la taierea panglicii Claudia Vidican "sa oferim clientelei un loc plin de energie pozitiva, facut din dragoste si pasiune, unde sa gaseasca cele mai bune tratamente personalizate pentru par, corp, fata si chiar suflet, aplicate de profesionisti carora chiar le pasa..." Pentru a beneficia de experienta celor care au inventat conceptul de estetica medicala, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian incontestabil al tehnologiilor de infrumusetare si terapie.
Termenii alternativi ar putea fi Fenomene Aeriene Neidentificate (in englezeste Unidentified Aerial Phenomena, prescurtat UAP) - denumire pe care chiar Pope a folosit-o la Ministerul Apararii - sau alti doi termeni utilizati de comunitatea aviatorilor (intrucat nu face bine la cariera acestora sa vorbeasca despre OZN-uri), anume:
Termenii alternativi ar putea fi Fenomene Aeriene Neidentificate (in englezeste Unidentified Aerial Phenomena, prescurtat UAP) - denumire pe care chiar Pope a folosit-o la Ministerul Apararii - sau alti doi termeni utilizati de comunitatea aviatorilor (intrucat nu face bine la cariera acestora sa vorbeasca despre OZN-uri), anume:
Incepand cu sfarsitul anilor 1980, ca raspuns la propriile cazuri OZN, si guvernele din Chile, Peru si Uruguay au infiintat echipe oficiale de cercetare a fenomenului OZN, cu accent pe observatiile aviatorilor si pe incidentele legate de siguranta in domeniul aviatiei.
Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Arc Triumf, Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (Intrare Bucuresti DN1), Fantana Miorita, Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Romana - Monument Lupoaica, Piata Constitutiei, Bd.
Astfel, in indicatiile care se dadeau in timpul celui de-al doilea razboi mondial aviatorilor englezi pentru situatiile in care vor fi nevoiti sa ia contact cu populatia civila din Romania in cazul unui eventual accident, romanii sint prezentati drept cinstiti, primitori, si care se simt jigniti daca se incearca a se recompensa material generozitatea ospitalitatii lor).
Astfel, in indicatiile care se dadeau in timpul celui de-al doilea razboi mondial aviatorilor englezi pentru situatiile in care vor fi nevoiti sa ia contact cu populatia civila din Romania in cazul unui eventual accident, romanii sint prezentati drept cinstiti, primitori si care se simt jigniti daca se incearca a se recompensa material generozitatea ospitalitatii lor).
Presedintele PNL ar trebui sa scoata portretele Bratienilor din sediul de pe Aviatorilor ca nu cumva unul dintre barbosii din poze sa coboare si sa le dea vreo doua dupa ceafa derutatilor care cred ca vor propasi liberalismul cu ajutorul descendentilor ideologici ai celor care au creat Gherla si Aiudul.
Aviatorilor, sector 1, de unde au sustras mai multe unelte folosite in constructii; - in noaptea de 01/02.08.2010, prin taierea sistemului de asigurare, au patruns intr-o societate comerciala din str.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
Aviatorilor - Bd. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii - DN1; 4. Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu - Bd.
Aviatorilor, sectorul 2, avand o concentratie alcoolica de 0,48 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
Aviatorilor, sectorul 1, pe D. Claudio de 26 de ani, cetatean italian, care conducea un autoturism marca Jeep avand o concentratie alcoolica de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat.
Aviatorilor - Bd. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii - DN1; 4. Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu - Bd.
Aviatorilor - str. Nicolae Caramfil - bd. Aerogarii - DN1; - bd. Bucurestii Noi - sos. Ionescu Sisesti - str. Jandarmeriei - DN1.
google-analytics.com