Cautare

639 de rezultate pentru "autostrada bucurestpitesti" (2.62 secunde)
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit peste 76 milioane lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Autostrada va porni din orasul Smederevo din Serbia, situat pe malul Dunarii, va traversa Banatul sarbesc, pana in Ungaria, unde se va opri la punctul comun de frontiera al celor trei tari, in apropierea orasului Szeged.
Licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, care trebuia sa aiba loc initial pe 24 decembrie 2007, a fost amanata pentru a doua oara, pentru data de 30 ianuarie, din cauza unor solicitari formulate de companiile care intentioneaza sa participe la proiect.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... CAP Consortium Autostrada Prahova; ... Consortiul pentru Autostrada Prahova; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale va organiza, in mai o licitatie pentru contractarea de servicii de paza pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa previna furturile si sa faciliteze transmiterea de informatii privind incidentele care pot pune in pericol traficul.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a acuzat Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului si Romsilva de intarzierea eliberarii unor avize necesare pentru lucrari de infrastructura.'De opt luni de zile suntem intarziati de Ministerul Mediului, al Agriculturii si Romsilva deoarece nu primim avize pentru expropierea unor paduri la Centura Bucuresti in zona Stefanesti si pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti' a spus ministrul Transporturilor.Orban a mentionat ca va introduce o nota in sedinta de Guvern pentru grabirea procedurilor de acordare a avizelor pentru lucrarile de infrastructura si de urgentare a procedurilor de expropriere.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
Romania va avea, pana la sfarsitul anului 2010, inca 180 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Bucuresti-Moara Vlasiei-Ploiesti, Campia Turzii-Gilau, Suplacu de Barcau-Bors si centura Sibiu, a declarat Stefan Szobotka, directorul de comunicare al CNADNR.
El a mai afirmat ca vrea sa stie cati kilometri de autostrada vor putea fi utilizati in acest an si cati vor fi gata pana in 2012.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Ora 10.30 Vizitarea santierului de constructie a Autostrazii Bucuresti - Ploiesti (punct de intalnire la Pasajul de la km 56,600, intersectia autostrazii cu DJ 101) Ora 11.30 Vizitarea santierului de modernizare a Centurii Vest Ploiesti Ora 12.00 Vizitarea DN 72 Lungimea totala a sectorului de autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi de 61,8 km, la care se adauga 0,5 km drum de legatura cu DN 1, cu raze de curba cuprinse intre 800 metri si 6.000 metri.
Noua taxa va fi insa al patrulea bir impus romanilor pentru aceeasi autostrada, dupa rovinieta, taxa din combustibili si impozitul la buget. ... Autostrazi mai proaste, taxe mai mari Ministrul Transporturilor a vehiculat ca posibila taxa pe autostrada suma "modica" de 3-4 euro.
Grupul chinez China Overseas Engineering Group construieste doua tronsoane in lungime de 49,2 kilometri din autostrada ce uneste Berlinul de Varsovia.
Proiectul face parte din Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T) 2007-2013 si vizeaza constructia a 33,25 kilometri de autostrada intre Timisoara si Arad si 12,25 de sosea de centura la nivel de autostrada, scrie MEDIAFAX.
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Compania americana Bechtel a notificat, vineri, Sindicatul "Transilvania" asupra intentiei de concediere colectiva a peste 800 de angajati care lucreaza la Autostrada Transilvania, din cauza lipsei frontului de lucru si a neplatii datoriilor de catre statul roman pentru lucrarile facute in 2010.
Presedintele Rusiei ratifica memorandumul privind o "autostrada-inel" de 7000 de km, in jurul Marii Negre, care ar avea si un segment Chisinau-Bucuresti.
Discutia a avut loc in sedinta de miercuri a Guvernului, unde ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a reclamat ca lucrarile la Autostrada Cernavoda-Constanta sunt intarziate, deoarece Ministerul Culturii nu a efectuat descarcarile arheologice pe tronsonul Medgidia-Constanta.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Autostrada suspendata, un vis care devine realitate Autostrada suspendata incepe sa prinda contur. ... Exista deja trei variante in dezbatere publica legate de "Autostrada suspendata" din Capitala, insa Primaria tinde spre cea mai spectaculoasa dintre optiuni. ... Autostrada va porni din zona Soselei Colentina si va avea aproximativ 16 kilometri.
google-analytics.com