Cautare

639 de rezultate pentru "autostrada bucurestpitesti" (4.04 secunde)
Autostrada Comarnic - Brasov. ... Autostrada ar fi fost finalizata inca de acum 5 ani. ... Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii - voiam eu sa-mi trag autostrada ca sa ajung la Cornu.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Autostrada Sudului porneste saptamana viitoare ca procedura Procedura pentru constructia Autostrazii Sudului va demara saptamana viitoare, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. ... Aceasta autostrada este foarte importanta, leaga Bucuresti, prin sud, cu Craiova si merge in Timisoara.
Autostrada pe naiba Am inteles ca duminica nu s-a votat pentru bunastare, democratie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci impotriva lui Basescu si pentru venirea UDMR la guvernare.
Si ca sa poti face asta in vacanta, cand mergi la drum intins pe autostrada sau pe o sosea, nu trebuie sa te bagi in spatele masinii din fata, asa cum se intampla in oras.
TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui: ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta.
Potrivit directorului general al DRDP Constanta, Jean Paul Tucan, ambitiosul program de realizare a unui drum expres in regim de autostrada a intrat in procedura de licitatie pentru studiul de fezabilitate.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare".
Este necesara aceasta autostrada la Alexandria, care ar costa cam cat drumul expres. Eu cred ca este mult mai importanta autostrada. ... Putem vorbi de autostrada? ... Nu are regim de autostrada.
Bucata de autostrada Constanta - Murfatlar Portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri - a fost inaugurata de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si premierul Emil Boc pe 29 iulie, desi in momentul de fata sunt disponibile soferilor doar doua benzi, una spre si una dinspre Constanta.
Parlamentarul constantean a aratat ca este "inadmisibil ca o autostrada recent data in folosinta sa aiba gropi dupa prima ninsoare mai serioasa", sustine Gelil Eserghep.
- pentru Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
- pentru modificarile si stoparea lucrarilor pe Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Daca pentru guvernul Nastase, autostrada Brasov-Bors era prioritatea numarul unu, membrii Cabinetului Tariceanu au schimbat macazul, concentrindu-se pe coridorul IV si lasind proiectul cu firma americana Bechtel de izbeliste. ... Astfel, partea de sud a Romaniei va mai cistiga citeva sute de kilometri de autostrada, in defavoarea zonei nordice.
Primul-ministru a spus ca "exista prevederi bugetare care sa permita desfasurarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors intr-un ritm cu mult mai sustinut decit anul trecut ".
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. ... Portiunea din autostrada ce urmeaza a fi reparata este cuprinsa intre kilometrii 23 si 46.
Pentru acest an este prevazuta finalizarea a doar 20 de kilometri din Autostrada Soarelui (Bucuresti-Constanta), pe tronsonul Fetesti-Cernavoda. ... Nici pentru anul viitor nu putem miza pe o mai mare rapiditate a lucrarilor la autostrazi, caci se preconizeaza, pentru 2007, construirea a inca 38 de kilometri de autostrada.
Compania Bechtel nu va putea respecta graficul lucrarilor la Autostrada Brasov-Bors stabilit pentru 2006, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat de Mediafax.
Romania ar putea construi in perioada 2008-2018 aproximativ 2.500 de kilometri de autostrada, dintre care aproape jumatate vor fi realizati prin parteneriate public-privat, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
google-analytics.com