Cautare

10942 de rezultate pentru "autostrada bucuresti pitesti" (3.39 secunde)
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor.
Autostrada Soarelui se amana pentru 2014 Sperantele soferilor de a circula de la Constanta la Bucuresti pe autostrada in acest an sunt zdrobite de constructori. ... Potrivit informatiilor obtinute de Romania Libera, Editia de SE, Autostrada Soarelui va fi finalizata cel mai devreme in 2014.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Autoritatile romane nu reusesc sa construiasca macar 100 de kilometri de autostrada pe an, dar la biruri se gandesc.
Rusia va construi o autostrada care va inconjura Marea Neagra. Autostrada va avea 7.100 de kilometri si ar urma sa tranziteze si Romania, pe langa Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Grecia si Bulgaria, informeaza MEDIAFAX.
Deputatul Mircia Giurgiu cere reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, cere sa fie reluate lucrarile la Autostrada Transilvania, cu atat mai mult cu cat sustine ca exista bani alocati prin bugetul de stat.
In cativa ani vom avea 845 kilometri de autostrada Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Autostrada Transilvania sub pete portocalii. ... Autostrada Transilvania este proiectata pe o lungime totala de 415 kilometri, dar portiunea construita pana in prezent, dupa sapte ani de la lansarea proiectului, este de doar 54 de km. ... De terminat autostrada nu se poate poate vorbi, dar de taiat pamblici da.
"Daca tot vorbim despre Berceanu, putem sa discutam despre contractul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, acolo unde a castigat compania de pe locul doi, care oferea dublu fata de concurenta.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Autostrada Sudului porneste saptamana viitoare ca procedura Procedura pentru constructia Autostrazii Sudului va demara saptamana viitoare, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. ... Aceasta autostrada este foarte importanta, leaga Bucuresti, prin sud, cu Craiova si merge in Timisoara.
Petrochimie Arpechim Pitesti, Monomer si Policlorura de vinil; ... 85/2006 privind pocedura de insolventa sa includa cu prioritate functionarea SC OLTCHIM cu toate instalatiile (inclusiv Petrochimie Pitesti, PVC si Monomer) si capitalizarea SC OLTCHIM prin majorarea capitalului social prin conversia creantelor Electrica AVAS, banci, etc.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua. ... Pentru a ajunge la autostrada, soseaua expres va trebui sa treaca pe sub linia de centura.
Asa cum am aflat cu totii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anuntat recent ca a transmis "o notificare de reziliere a contractului de proiectare si executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, tronsonul Bucuresti-Ploiesti" catre antreprenorii acestei lucrari, un consortiu de firme romanesti.
In baza Acordurilor incheiate, se vor infiinta cate un grup de lucru la nivel de experti, pentru fiecare conexiune de autostrada, care se va reuni alternativ, pe teritoriile celor doua state, si la care vor participa specialisti ai ambelor tari in domeniul proiectarii, constructiei, intretinerii si managementului de drumuri si poduri si alti specialisti, dupa caz.
Pe de alta parte, autostrada Bucuresti-Moara Vlasiei, care ar urma sa fie gata in acest an, a stagnat, ramanand la stadiul de 2% pe primii sase kilometri pe sensul de mers dinspre Bucuresti si Ploiesti si la stadiul de 95% pe urmatorii 13 kilometri.
Autoritatile romane se gandesc la un nou proiect de autostrada, construita in regim de parteneriat public-privat, in zona de sud a Romaniei, pe traseul Pitesti-Craiova-Calafat, potrivit unui oficial din Ministerul Transporturilor, citat de rtv.net.Autostrada ar urma sa fie construita si, in contextul in care la sfarsitul anului va fi finalizata constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, Calafat-Vidin, va aparea o noua conexiune rutiera intre Romania si sudul Europei.
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
google-analytics.com