Cautare

1985 de rezultate pentru "auchan cluj" (3.11 secunde)
Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0 Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. ... CFR Cluj:
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. ... Cluj-Napoca, Cluj Arena:
Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Din 2020, vom avea turneu WTA 250 la Cluj Ion Tiriac pare sa fie acum foarte interesat de o colaborare cu edilul Clujului, oras care a gazduit ultimele infruntari ale echipelor Romaniei de Fed Cup si Cupa Davis. ... Daca este un turneu indoor, se joaca la Cluj.
Reluarile au clarificat tot FCSB a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. ... Meciul FCSB - CFR Cluj nu mai avea nicio impornata pentru clasamentul final, echipa din Gruia este deja campioana. ... Mihai Teja va fi demis de la FCSB dupa meciul cu CFR Cluj.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Sallai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
Endocrinologia, in Congres la Cluj (Autoare: ... Si am aflat ca, intre 4 si 7 septembrie, la Cluj se deruleaza al VIII-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, sub patronajul Academiei de Stiinte Medicale, Institutului National de Endocrinologie "CI Parhon" si UMF "Iuliu Hateaganu" din Cluj.
O tragedie fara margini a lovit o familie din Dej, judetul Cluj, chiar intr-o zi care ar fi trebuit sa fie una a bucuriei. ... Aici starea fetitei s-a agravat iar medicii au fost obligati sa o intubeze si au decis transferul al UPU Cluj.
Cele mai avantajoase orase din Romania Cel mai avantajos oras din Romania este Brasov, urmat de Oradea si Cluj-Napoca, potrivit analizei realizate de platforma de imobiliare Storia.ro in colaborare cu agentia de cercetare D&D Research.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
CFR Cluj n-a avut nicio problema cu rivala locala 'U' Cluj. S-a impus cu 4-0 in ultima etapa din sezonul regulat, dupa un meci in care trupa lui Dan Petrescu a primit trei penalty-uri pentru trei henturi.
Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
CFR Cluj - Sepsi 2-1 Etapa 14 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1:
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... U Cluj: ... Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Superliga, play-off, etapa a 10-a CFR Cluj - Farul 1-2 (1-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti:
google-analytics.com