Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (3.24 secunde)
consiliere psihologica individuala si de grup, kinetoterapie, ateliere de terapie emotionala prin arta si joc, precum si activitati educative si de socializare.
In zona in care noi locuiam, strada Eliade Radulescu spre Marasesti, erau doua zone, tiganii lautari si tiganii muncitori, zlatarii, erau doua ateliere de fierarie, acolo mergeau sa-si potcoveasca caii toti cei care erau carutasi in zona respectiva si erau tiganii artisti.
Ei vor avea parte de experiențe inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.
In toata tara cei peste 60 de ambasadori si voluntari FRD organizeaza ateliere si mini evenimente. Vor fi organizate ateliere de gatit tematice sustinute de parteneri, cu care v-am obisnuit si 2 zile de targ cu producatori locali.
xxx MAMA FEST, editia de Paste, va asteapta cu noi ateliere, produse si servicii, proiecte fascinante, initiate de mame!
Mos Craciun aduce la Liberty Center ateliere pentru copii, personaje de poveste si spectacole de teatru Liberty Center a pregatit pentru luna decembrie o serie de evenimente speciale si activitati tematice de Craciun, dedicate atat copiilor, cat si adultilor.
ateliere, demonstratii, cursuri de educatie pentru uleiuri esentiale si multe altele. ... Dintre cele mai importante momente ale festivalului se numara ateliere de lavanda, cursuri de wellness, fructe de pomi fructiferi si plimbari pentru a vizita ferma si livezile.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Casa lui Mos Craciun, elfi si ateliere de creatie An de an, Mos Craciun poposeste la Targul de Craciun Bucuresti in casa special amenajata de catre elfii sai, pentru a fi intampinat cum se cuvine in Capitala.
Este o ocazie unica de a vedea demonstratii de scrima, ateliere de tir cu arcul si spectacole de teatru stradal. ... Pe langa admirarea peisajelor florale, vizitatorii pot participa la ateliere de artizanat, pot degusta preparate locale si se pot bucura de dansuri si cantece traditionale.
Au fost in total 25 de speakeri, s-au tinut diverse ateliere, dar si un concurs intre startup-uri. Evenimentul How To Web 2011 a fost organizat de Wembrio.
Martisoarele vor fi asortate cu esarfe si posete din matase naturala aduse din Cambodgia de catre Blossom - Fashion for a Social Cause. Sunt fine si delicate, lucrate 100% manual in ateliere traditionale.
Aceasta este pictor obiecte decorative si pictor publicitar si a expus in diverse ateliere de pictura.
Simbolurile Bucurestiului la Palatul Brancovenesc • Si Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" din Mogosoaia participa, in perioada 19 - 21 septembrie, la sarbatoarea • "Zilele Bucurestiului" cu evenimente la care sunt invitati copii din scolile bucurestene si centre de plasament, care vor participa la ateliere de creatie, sustinute de artisti plastici.
Arhivele consemneaza existenta multor bresle de mestesugari cu ateliere proprii. Din aceasta perioada dateaza si frumoasele cladiri care au mai ramas.
Cea mai buna dovada ca sunt minunate este faptul ca au inceput sa le copieze tot felul de siteuri si ateliere oarecare.
La standul dedicat copiilor,Bookfest Junior, cat si la standurile proprii, editurile Arthur, Booklet, Cartea Copiilor, Cartier, Casa, Casa Radio, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Diana, Frontiera, Humanitas/Coltul H Junior, Integral, Litera, Nemi, Niculescu, Polirom, TREI / Pandora M dar si distribuitori de carte pentru copii precum Maya's Amazing Bookland (distributor Usborne) au pregatit pentru cei mici zeci de lansari de carte, ateliere si evenimente interactive menite sa-i familiarizeze cu minunata lume a cartilor.
Seful nostru de sector si toti sefii de ateliere stateau acolo, cu cafeaua in fata. si ei au fost, cu totii, afara pe rampa si vazusera si ei acelasi lucru pe care l-am vazut si noi.
- Targ de produse traditionale - Spectacole si concerte - Activitati si ateliere de creatie pentru copii - Expozitie de iepuri si miei Intrare libera!
Municipalitatea intentioneaza sa elimine constructiile provizorii de pe bulevardul Raului in cel mult un an, invocand pericolul de surpare a canalului colector.
google-analytics.com