Cautare

1191 de rezultate pentru "asociatia" (7.10 secunde)
Astfel, Asociatia Medicilor Americani confirma, dupa examinarea a 5105 adulti, ca tigarile electronice sunt mai putin toxice STOP Studiul, publicat de Jurnalul Asociatiei medicale americane si semnat de o multime de PhD (doctori de doctori, adica), arata ca desi efectele pe termen lung nu sunt cunoscute, ele se pot estima.
Ultima data, Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a efectuat un control la Asociatia FPP Oltenia careia i-au stabilit obligatii de plata la buget in valoare totala de 125,6 miliarde de lei vechi, ca impozit pe profit si penalitati.
Timp de trei ore, instanta a discutat o serie de probleme procedurale privindu-i pe cei care au contestat infiintarea PLD, respectiv Asociatia 21 Decembrie - Piata Universitatii, PNL, Bejan Gene Greb, Noghin Doina Elena si Asociatia Platforma Liberal-Democrata, hotarand ca recursul acestora nu a fost bine formulat.
Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala (ARDR) a organizat sambata, 17 martie, la Targu Jiu, un seminar cu tema "Accesul Comunitatilor Rurale la Informatii despre Fondurile Structurale".
Potrivit unei prezentari de pe site-ul AMR, asociatia si-a propus in ultimii ani sa devina promotorul intereselor municipalitatilor in relatia cu autoritatile centrale, cu finantatorii si cu societatea civila, dar si cu organizatiile internationale si comunitatile din alte state.
Asociatia formata de noi reprezinta o voce puternica de care va trebui sa se tina seama. De acum inainte asociatia va trebui sa initieze chiar si proiecte de legi in interesul comunitatilor pe care le conduce si reprezinta", a declarat Antonie Solomon.
Totodata, Asociatia Pro Democratia solicitase BEC sa stabileasca sectii de votare special amenajate in gari, autogari, porturi si aeroporturi, pentru alegatorii care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Asociatia Pro Democratia Club Galati a lansat intilnirile denumite "APD Cafe". ... Legat de prezenta la vot, Asociatia Pro Democratia a realizat un clip in care cetatenii cu drept de vot sint indemnati sa participe la referendum.
Ieri, procurorii din cadrul mai multor servicii teritoriale anticoruptie din tara s-au alaturat initiativei colegilor lor de la structura centrala, în sprijinul procurorului Tulus.Tot ieri, Asociatia Magistratilor din România - Filiala Cluj împreuna cu Societatea pentru Justitie (SoJust), Uniunea Nationala a Judecatorilor din România, Asociatia pentru Apararea Drepturilor si Independentei Judecatorilor din Bihor si Forumul Judecatorilor din Oltenia au cerut ministrului justitiei, Tudor Chiuariu, sa retraga actul prin care solicita revocarea procurorului Doru Tulus din functia de conducere de la DNA.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. ... Partidele importante de pe scena politica au reinceput discutiile pe marginea acestui tip de vot, iar Asociatia Pro Democratia joaca rolul de mediator.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si asociatia Militia Spirituala au lansat ieri noi acuzatii la adresa Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), acuzandu-l ca s-a transformat dintr-o "institutie de deconspirare a fostei Securitati, intr-una de conspirare a acesteia" prin atitudinea pasiva si servila fata de detinatorii de arhiva, intre care SRI si Ministerul de Interne.
"Interesele unora de a bloca votul uninominal, in varianta sustinuta si de populatie, sunt atat de mari incat pentru acest lucru si-au dat mana Asociatia Pro Democratia (membra a Coalitiei pentru un Parlament Curat?!) si traseistul politic care, potrivit principiilor enuntate de aceasta Coalitie, nu ar trebui sa mai faca parte dintr-un Parlament curat, Valentin Iliescu", ii scrie lui Traian Basescu vicepresedintele Camerei Deputatilor.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Asociatia "Solidaritatea pentru libertatea de constiinta" avertizeaza ca va ataca in instanta orice act prin care autoritatile statului vor acorda fonduri pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului.
Dupa ce un cameraman al PSD a filmat, miercuri, modul de desfasurare a votului la motiunea de cenzura, Asociatia pentru Drepturile Omului APDO Lider a anuntat joi ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru "incalcarea prevederilor constitutionale si ale regulamentelor celor doua Camere" in ceea ce priveste asigurarea secretului votului exprimat de parlamentari la motiune.
Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca-si exprima dezacordul categoric fata de adoptarea, de catre Camera Deputatilor in sedinta de marti, 9 octombrie, a amendamentului privind interzicerea publicarii, in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a rezultatelor sondajelor de opinie care privesc intentiile de vot ale cetatenilor.
"Ar trebui sa tineti seama de faptul ca acest proiect de lege a fost realizat in cea mai mare masura de societatea civila si, in primul rand, de Asociatia ProDemocratia.
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
google-analytics.com