Cautare

509 de rezultate pentru "asociat dog town" (7.28 secunde)
Programul s-a derulat pe primele opt luni din 1973 si la el s-a asociat si Russell Targ, unul dintre colegii lui Puthoff, implicat de mai mult timp in cercetari de parapsihologie.
Ea ar merita sa fie explorata cu prioritate, fie si deoarece, pana acum, investigarea ei nu a fost facuta in mod cinstit si adecvat de stiinta oficiala, datorita ridicolului nemeritat asociat.
Un articol interesant in acest sens este si cel publicat in Journal of Transatlantic Studies, de Greg Eghigian, profesor asociat la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, despre modul in care au fost percepute stirile despre OZN-uri si extraterestrii de locuitorii Germaniei postbelice, atat de cei din vest cat si de cei din est, in conditii de suspiciune si de multe sentimente antiamericane.
Unul dintre cei mai cunoscuti si vocali sceptici - Joe Nickell - a remarcat, de pilda, ca pilotul David Fravor, implicat in cazul asociat videoclipului FLIR1 si care a vazut obiectul atat pe radar cat si cu ochiul liber, a declarat odata:
In prezent este asociat majoritar la firma Zet Media SRL. Este un bun crestin si a sustinut direct activitatea Bisericii Ortodoxe Romane in calitatea de membru al Adunarii Nationale a BOR, calitate pe care a detinut-o in legislaturile 2001-2004 si 2005-2008.
Pe 28 iunie 2018, Kevin Knuth, profesor asociat de fizica, la Universitatea statului New York din Albany, a postat un articol cu titlul Suntem singuri?
Primul este asociat cu deteriorarea retinei in zona asa-numitelor distrofii. Printre tipurile deosebit de periculoase de dezlipire a retinei, dupa criteriul genezei, se numara distrofia sub forma de grila si degenerarea de genul traseul melcului.
In acelasi timp, capitalismul este asociat, la nivelul maselor, cu ideea de prosperitate economica, in timp ce, la nivelul elitelor politice, conceptul este perceput ca un set de principii, cum ar fi libertatea individuala si sociala si economia de piata.
intreaba un consilier municipal newyorkez - Daca tutunul e asociat in mod traditional cu cancerul pulmonar si bolile cardio-vasculare, canabisul nu e strain de tuse si bronsita cronica, plus multe altele, printre care si schizofrenia, psihozele sau accidentele, spun cercetatorii.
David Jacobs fost profesor asociat la Universitatea Temple. Acesta a publicat mai multe carti despre rezultatele cercetarilor sale, iar mai recent, in 2015, audiocartea Walking Among Us:
- De ce este asociat intotdeauna sexul cu mania, gelozia, cruzimea, lacomia, posesivitatea, violenta, si niciodata cu bucuria, amuzamentul, iubirea, prietenia si celelalte calitati sublime cu care obisnuiesti sa il asociezi tu?
Day s-ar fi asteptat ca si restul echipajului din CIC sa comenteze observatiile, dar nimeni nu o facea. Probabil " si-a spus " ezitau pentru a evita stigmatul asociat cu raportarea unor astfel de observatii.
Fostul sef de stat l-a asociat astfel indirect pe fostul prim ministru cu tagma coruptilor din PSD, demonstrand inca o data ca cel putin la nivel declarativ Ion Iliescu a ramas seful social-democratilor.
Eu nu cred ca se vor scumpi materiile prime, deoarece in prezent preturile sunt deja la nivelul celor de pe pietele externe", a spus George Petcu, asociat la firma de constructii Recon SA.
Acesta a anuntat si ca, din luna noiembrie, PD va deveni membru asociat, iar din ianuarie membru cu drepturi depline al PPE.
In concluzie, Stoica este creierul a tot ce se intampla cu platforma si nemultumitii care s-au asociat in acest asa-zis proiect", a afirmat Dragomir.
Biroul Politic al PPE va decide la Bruxelles asupra primirii PD ca membru asociat. Surse din conducerea Partidului Democrat au declarat ca Elena Udrea va fi secretar executiv al PD pe domeniul relatiilor internationale.
"Botezul" a venit in momentul in care Boagiu a vrut sa sublinieze contributia lui Boc la succesul inregistrat la Bruxelles, unde PD a devenit membru asociat al Partidului Popular European.
Programe europene in agricultura, valorificate in interes propriu Gradul ridicat de fragmentare a exploatatiilor agricole, asociat cu intarzierile si deficientele in armonizarea politicilor agricole nationale cu cele ale UE, precum si lipsa fondurilor pentru realizarea investitiilor necesare de catre producatorii si procesatorii autohtoni au continuat sa afecteze sever eficienta activitatilor derulate in acest sector.
Potrivit anchetatorilor, in calitate de asociat unic la firma Orwalsam Trading, in perioada 2000-2002, s-a sustras de la plata taxelor si impozitelor, diminuand cu buna stiinta veniturile societatii cu 21 de miliarde de lei vechi (600.000 de euro).
google-analytics.com