Cautare

509 de rezultate pentru "asociat dog town" (2.88 secunde)
De doua luni, Mircea Basescu s-a asociat cu sefii industriei de aparare, dar si cu reprezentantii unor mari companii americane din industria de armament si tehnica militara, unde activeaza in prezent fosti inalti ofiteri NATO si US Army.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Eforie Sud, ca fratele sau a semnat pentru a fi asociat intr-o firma si a fost inregistrat in alta firma, Basescu precizand ca nu este acelasi numar de firma ca cel care a fost inregistrat, desi a fost introdus in actionariat.
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
SRL, societate in care Ioan Adrian Duicu detine calitatea de asociat. ... Incepand cu data de 2.04.2007, Duicu Ioan Adrian detine calitatea de asociat in cadrul SC ROMRAD-R.M.N.
Intr-un blog asociat New York Times, Judy Dempsey scrie despre o posibila suspendare a dreptului de vot pentru Romania si Bulgaria in cadrul Uniunii Europene • Partidul Democrat Liberal (PDL) a cerut marti romanilor sa boicoteze referendumul din 29 iulie privind demiterea presedintelui Traian Basescu, afirmand ca "le este teama de frauda".
Pentru prejudiciul estimat, comisarii Garzii Financiare au intocmit sesizare penala impotriva celor doi asociati basarabeni, precum si a lui Marius Dumitru Stan, retras din calitatea de asociat si din functia de administrator al aceleiasi firme in luna octombrie 2004.
Pe langa faptul ca ierbicidul Roundup, asociat acestui gen de culturi, arde, efectiv, intreaga vegetatie cu care intra in contact, oamenii vor suferi grave dereglari hormonale, care pot merge pana la sterilitate, iar femeile vor da nastere la copii cu malformatii.
Pasul urmator, dupa actul constitutiv, este sa mergi la Administratia Financiara, unde ti se elibereaza un cazier fiscal (in care se inscriu toate faptele penale de natura economica si se elibereaza pentru fiecare asociat si administrator), care are o valabilitate de 15 zile.
Reprezentantii companiei recuperatoare de datorii mai spun ca ar trebui sa se instituie prin legea societatilor comerciale obligatia ca o societate comerciala care are ca si asociat majoritar o firma off-shore sa se poate constitui numai sub forma unei societati cu raspundere nelimitata, adica oricare din asociati sa raspunda nelimitat cu toata averea pentru datoriile societatii, si sa se interzica infiintarea de societati comerciale avand ca asociat unic o firma off-shore.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
& Co SRL, care are 90,11% din actiuni, este administrata de Bogdan Lucian Salajan (de altfel, administratorul hotelului) si il are ca unic asociat pe Emil Rosianu.
Factorii care au contribuit, in opinia bancilor, la aceasta situatie sunt asteptarile privind situatia economica generala, riscul asociat colateralului sau garantiei solicitate, riscul asociat industriei in care activeaza compania si deciziile de politica monetara ale BNR.
Cu toate acestea, Maria Stavrositu ne-a spus ca, la ora actuala, nu mai este asociat la societate, deputatul precizand ca nu mai stie exact cand s-a retras din firma.
Facilitatile se aplica pentru tinerii debutanti in afaceri, de pana la 35 de ani, care nu au mai detinut calitatea de actionar sau asociat in vreo firma si au un plan bun de afaceri cu care sa obtina un punctaj cat mai mare la aplicatia online.
Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat oficial, luni, in aceeasi conferinta de presa ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.
Mariana Vaduva (33 de ani) s-a asociat cu Delia Popescu (32 de ani) si impreuna cu sotii lor, Mihai si Daniel, vor sa porneasca o afacere in familie, un service auto, undeva in spate la Metro.
Sotia presedintelui ANAF, Andreea - Florentina Blejnar, este asociat principal la SC Tetacons SRL Bucuresti, la care detine 95% din capitalul social, iar diferenta de 5% este detinuta de tatal acesteia, Buzabrici Filipescu Toader, care exercita calitatea de administrator al societatii.
Acesti copii sunt condamnati la diabetul tip 2, diabetul grasului care, este asociat cu varsta de 60 de ani, dar pe care acum il dezvolta tineri intre 18 si 30 de ani. ... Sa incepem cu diabetul tip 2, care in 80% dintre cazuri este asociat cu obezitatea.
Numele bebelusului, asociat cu un personaj de benzi desenate In Statele Unite, tara in care a crescut si s-a nascut Meghan Markle, numele micutului a fost asociat cu Archie Andrews, prototipul adolescentului american, personajul unui licean care joaca fotbal si este prieten la catarama cu Jughead Jones.
google-analytics.com