Cautare

7258 de rezultate pentru "apel la ora ceruta" (8.16 secunde)
Decizia judecatorilor este cu apel. ... Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) este din nou in fierbere, dupa ce o hotarare pronuntata recent de Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti a anulat rezultatele alegerilor in urma carora Victor Babiuc a venit la conducerea institutiei, pe 3 august 2006.
Curtea de Apel Galati a decis ieri sa formeze doua dosare ce vizeaza legalitatea grevei declansate pe platforma siderurgica si exceptia de neconstitutionalitate invocata de Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010.
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
Chiar daca alaltaieri presedintii celor doua Camere ale Parlamentului au facut un apel serios liderilor de grup cu privire la asigurarea unei prezente active la dezbaterile bugetului de stat, parlamentarii au inceput ieri ziua de lucru prin chiul.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: "Unirea - Cuza cel Mare, Basescu - dezbinare" Luni, 24 ianuarie, se implinesc 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane:
Orice secunda conteaza la tranzactionarea actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si acea secunda face diferenta între câstig si esec.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. ... Editia din acest an va avea loc pe o suprafata cu 50% mai mare decat in anii trecuti, in pavilionul B2, de la Romexpo, care are peste 15.000 mp.
Cazuri selectionate dintre cele raportate la ASFAN. La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Comunele din Olanda vor anunta rezultatele alegerilor europarlamentare din aceasta tara dupa numararea buletinelor de vot, care se va incheia joi seara, a anuntat marti Ministerul de Interne de la Haga. ... Birourile de vot in Olanda vor fi deschise de la ora locala 7.
Sedinta comisiei parlamentare de ancheta privind cercetarea modului in care se gestioneaza amenajarile de irigatii si fondurile alocate va avea loc miercuri, 5 august, incepand cu ora 10:00.
El a precizat ca la sedinta Birourilor Permanente comune ale celor doua Camere ale Parlamentului de marti s-a stabilit calendarul de dezbatere a proiectului bugetului de stat, aratand ca in perioada 4 - 7 ianuarie parlamentarii vor putea depune amendamente, iar in perioada 7 - 10 ianuarie comisiile debuget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului vor dezbate si vor elabora raportul la proiectul bugetului de stat pe anul 2010 si a celui al asigurarilor sociale.
Cei doi isi vor disputa victoria finala in cel de-al doilea tur, la 6 mai , potrivit unor surse concordante, citate de AFP.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Francezul Ruddy Buquet va arbitra meciul dintre Astra Giurgiu si formatia AS Trencin (Slovacia), care se va desfasura joi, de la ora 19,00, pe Arena Nationala din Bucuresti.
- Franta - Argentina, sambata 30 iunie, ora 17:00; - Uruguay - Portugalia, sambata 30 iunie, ora 21:00; - Spania - Rusia, duminica 1 iulie, ora 17:00; - Croatia - Danemarca, duminica 1 iulie, ora 21:00; - Brazilia - Mexic, luni 2 iulie, ora 17:00;
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
google-analytics.com