Cautare

7258 de rezultate pentru "apel la ora ceruta" (3.53 secunde)
Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M. ... Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Pontiful a amintit de povestea biblica a calatoriei lui Iosif si a Mariei de la Nazaret la Betleem.
la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
Una din cele mai arzatoare se refera la onorariile cuvenite care, potrivit celor implicati in activitate, nu sunt corespunzatoare. Astfel, expertii propun tarife de 40 de lei/ora.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
Temporar, Facebook si Instagram nu au functionat la parametri normali.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. ... Astfel, spectacolul programat pentru ora 20.00 va fi in curand sold-out.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Sambata - 11.08.2019 â€" ora 20.30, in parcul Dumbrava. De la ora 21.00 vor urca pe scena ansamluri din Romania, Bulgaria, Gerogia, Israel, Serbia si Slovacia.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor:
Parlamentarii au pierdut ieri prima zi de dezbatere a bugetului de stat pe 2007 pe discutii procedurale si pentru asigurarea prezentei regulamentare la sedinta, reusind performanta de a nu discuta nici macar titlul proiectului de buget pe 2007.
Potrivit HG 1896/2006, imediat dupa ce au ajuns la penitenciar, persoanele private de libertate sunt repartizate in sectia pentru carantina si observare, scrie Mediafax.
Nu raspundea la apelurile radio. ... Si a fost tot timpul la limita vizibilitatii cu ochiul liber. De la sol, radarele controlului traficului aerian au urmarit intermitent un obiect neinregistrat care se deplasa cu viteze neobisnuit de mari.
Senatorii coalitiei guvernamentale nu au reusit nici ieri sa asigure cvorumul de sedinta necesar adoptarii legilor organice de pe ordinea de zi, chiulind masiv de la lucrari.
Primul ministru Emil Boc a tinut azi, pe un ton iritat, o declaratie de presa extraordinara, la sediul PD-L, in care de cateva ori a remarcat ca nu toti reprezentantii PSD au venit la sedinta coalitiei, nominalizandu-l doar pe Mircea Geoana.
google-analytics.com