Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (2.85 secunde)
Dar si Realitatea TV si Antena 3 prefera falsele modele, impostura, scandalul. Isi compromit singure emisiunile reusite, alternandu-le precumpanitor cu teme de mana a doua si spectacole de vorbe, prin care fac agenda regimului Basescu.
Merita asa ceva", a afirmat Ion Iliescu intr-o interventie la Antena 3, conform Agerpres. Intrebat daca presedintele Traian Basescu ar mai merita o actiune de suspendare pentru astfel de atitudini, fostul sef al statului a raspuns:
Afirmatia sa a fost facuta la postul Antena 3, desi conducerea partidului a anuntat ca membrii PDL vor boicota emisiunile acestei televiziuni.
Nu ma intereseaza foarte mult Basescu, sunt absolut convins ca, daca jumatate din romani ne vor vota la urmatoarele alegeri vom forma Guvernul, vom avea un alt presedinte si vom incerca sa reparam toate relele facute de Basescu si de ai lui", a comentat Ponta marti, la Antena 3, declaratiile facute de seful statului.
Ponta si Antonescu spun ca USL va castiga alegerile si va guverna cu sau fara Basescu presedinte Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) si Crin Antonescu (PNL) au raspuns, marti seara, la Antena 3, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca USL nu va putea primi guvernarea chiar daca obtine 51% la alegerile din 2012 decat daca cele doua formatiuni fuzioneaza.
Nu sta in puterea mea si, ca atare, nu-mi pierd timpul", a izbucnit Crin Antonescu, vineri seara, la o emisiune de la Antena 3.
Este o realitate", a spus Ponta, la Antena 3. Liderul PSD a fost intrebat ce masuri se vor lua in acest caz.
Lumea in general, lumea civilizata si democratica trebuie sa inteleaga totusi ca aici in Romania incepem sa discutam in gluma de democratie si despre reguli democratice", a declarat Dragnea, duminica, la Antena 3.
Are o echipa care, in clipa de fata, trebuie primenita de sus pana jos", a comentat presedintele Senatului la Antena 3.
(Asa cum de altfel se angaja chiar ea, la Ion Cristoiu intr-o emisiune duminicala electorala de la Antena 3: Q.
Realitatea Tv a facut o audienta record difuzand interviul cu Nicu Ceausescu, Antena 3 a dat lovitura cand l-a invitat pe ginerele fostului presedinte.
Cum facu Frunzaverde care il facu varza pe Lazaroiu, nulitate absoluta si in plus, Voinescu intra in direct la Antena 3 ca sa-si etaleze gelatina in loc de coloana, anume ca sa vedem daca Basescu accepta remanierea.
"Au trebuit 140 de ani ca sa faca o tara, si in 40 si ceva de ani sa fie daramat totul" In cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni seara, de la Antena 3, a fost difuzat un interviu realizat de Bogdan Serban Iancu.
Autorii documentului il sustin pe rege fara a-l jigni pe presedinte, cum ar fi tentati sa procedeze monarhistii de pripas de la Antena 3.
"Traian Basescu, un creier ce trebuie ascultat" Noul sef al institutiei Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, este un personaj mai mult decat controversat si totodata este un mare fan al lui Traian Basescu, despre care a afirmat, citat de Antena 3, ca este "un creier ce trebuie ascultat".
Antena 1 informeaza: PSD someaza UDMR sa iasa de la g uvernare: "Veniti acum, sau dispareti!" Vicepresedintele Partidului Social Democrat Constantin Nita a declarat ca atat PSD, cat si PNL doresc ca UDMR sa li se alature.
Pesurse.ro informeaza : Scrisoarea pierduta de la Consiliul National al PSD: cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
Cine a castigat, cine a pierdut USL a dat o lovitura de imagine, Basescu si PDL au pierdut puncte multe Foarte multi romani au urmarit evenimentul de la Parlament. Acesta a fost transmis pe Antena 3, TVR 1 si TVR Info, Realitatea TV, B1 TV si de RTV.
MESAJ CATRE CRIN ANTONESCU Am promis ca scriu altceva dupa postarea anterioara si a trebuit sa aman din cauza ca s-a revarsat paharul urmarindu-l pe Crin Antonescu la Antena 3.
Geoana a declarat, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca gestul social-democratilor ofera "pe tava" actualei Puteri singura functie importanta pe care PSD o mai detine in conducerea statului roman.
google-analytics.com