Cautare

3440 de rezultate pentru "antena 1 pitesti masina rasturnata la benzinarie" (3.32 secunde)
Destinat pietei europene, Noul Colt a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva in primavara anului 2004.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? ... Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia. ... Preturile încep de la câteva sute de euro pentru o masina mai veche.
Masina înlocuieste modelul Gallardo utilizat de politistii italieni din 2004, are 560 de cai putere si poate ajunge la o viteza maxima de aproximativ 330 km/h. Masina va intra în serviciu în cadrul departamentului pentru autostrazi din Lazio.
Sistemul de incalzire dar si condusul agresiv pot reduce la jumatate autonomia unei masini electrice, la fel cum si numarul de persoane din vehicul are o influenta importanta asupra distantei care poate fi parcursa dupa incarcare, a spus intr-o discutie cu presa la salonul auto de la Geneva, Nicolas Remise, director adjunct la proiectul Fluence ZE al Renault.
La fel ca majoritatea femeilor, am crezut ca sunt mai calma la volan decat restul soferilor. ... Pana cand masina din fata mea nu a fost foarte prompta la culoarea verde a semaforului.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Rompetrol Downstream a deschis cea de-a 250 benzinarie din reteaua sa. Situata in apropierea Bucurestiului, la Chiajna, noua investitie se ridica la aproximativ 1,5 milioane USD si ofera noi locuri de munca, investitiile totale pentru cele 250 de statii se ridicandu-se la 150 de milioane USD.
Fetele de la Mayari Project si-au propus sa fie pe val in 2013, sa scoata piesa dupa piesa si sa creasca profesional.
Imparte cu ea o intimitate fabuloasa, de la mail-urile catre amant la chilotii lui babate-su. Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta.
La data de 02.01.2012, in jurul orei 20.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou au depistat in flagrant, intr-o statie de metrou, pe P.
Un barbat care a incercat sa jefuiasca o benzinarie de la iesirea din Braila a fost prins si va ramane in arest preventiv pentru 30 de zile.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. Startul mega-concertului va fi dat la orele 19.00 Peste doar cateva ore, Craiova va deveni capitala Antena3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : La multi ani, 2013! Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
google-analytics.com