Cautare

1116 de rezultate pentru "antena 1 onesti" (3.56 secunde)
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Mironescu va porni de la o serie de documente pe care le-a primit la cabinetul sau parlamentar si care aduc informatii inedite despre felul in care fosta intrepindere ceausista Crescent a devenit, in timp, Grivco, Antena 1, Antena 3 etc, adica firmele controlate azi de Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator.
Presedintele CNA, Ralu Filip, a explicat care au fost deciziile luate de Comisia parlamentara pentru monitorizarea alocarii timpilor de antena. Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
La doar cateva ore dupa ce a acuzat trusturile Realitatea-Catavencu si Intact ca au facut intelegeri murdare cu unii politicieni pe bani publici, presedintele Basescu i-a lasat miercuri dimineata pe ziaristii de la Realitatea TV, Antena 3 si Antena 1 la sol atunci cand a plecat in Cehia.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid".
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta.
La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Comparatia ii apartine lui Victor Ponta si a fost facuta ieri seara in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. ... Traian Basescu si regimul lui au toate caracteristicile unui regim fascist", a spus Ponta la Antena 3 cateva ore mai tarziu.
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Declaratia a fost facuta la Antena 3. ... Il toleram de-un an de zile", a declarat liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, informeaza Antena 3.
Mircea Geoana, de exemplu, acuza, intr-un interviu pentru Antena 3, pe fostii lui colegi, ca duc lipsa de politici publice:
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Aceasta reactie spontana a celor care au vizionat emisiunea de la Antena 3 ma determina sa revin asupra acestui subiect dintr-o perspectiva mai generoasa.
Acesta a declarat, la Antena 3, ca exista un calendar si o serie de obiective care trebuie indeplinite pe parcursul acestui an.
google-analytics.com