Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (7.87 secunde)
In cadrul acestei licitatii vor fi listate si 18 obiecte personale si de arta oferite din partea unor indragiti artisti plastici si a unor personalitati, printre care celebra soprana Angela Gheorghiu si fosta gimnasta Andreea Raducan, cu scopul de a sustine deschiderea noii unitati cu paturi a centrului HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti.
Angela Merkel face apel la Recep Erdogan ca autorii puciului sa fie tratati cu respectarea regulilor statului de drept. ... Angela Merkel face apel sa se puna capat varsarii de sange din Turcia.
Biolog Maria Martac 16:00 â€" 16:30 Irina Angela Radu SESIUNEA 3 Rolul medicului de familie in depistarea precoce a diagnosticului de tulburare din spectrul autist (TSA) Autor si speaker:
Este vorba de un interviu al premierului belgian, Guy Verhofstadt, pentru cotidanul german "Die Welt" si de intalnirea de la Berlin dintre cancelarul german, Angela Merkel, si candidata socialista la prezidentialele din Franta, Segolene Royal.
Angela Gheorghiu scrie ca trebuia sa participe la concertul de 14 iulie. Ea spune ca dirijorul Cristian Macelaru a dus-o cu vorba.
- peste noapte si fara avertisment, ma asteptam ca unul dintre colegii mei din Consiliu sa avertizeze "uite, vom fi impotriva", a declarat presedintele, referindu-se la Angela Merkel si la presedintele Sarkozy;
Jurnalul National publica rezultatele unui sondaj online cu o singura intrebare: Sunteti de acord cu demiterea lui Traian Basescu? • Da:
In cursul periplului satmarean, oaspetele a fost insotit de fiica sa, Angela Dimiccoli, de profesie avocat.
Acolo, cei doi au fost primiti de Angela Merkel, cancelar federal al Germaniei si presedinte al Uniunii Crestin Democrate. Ciuhandu si Talpes s-au mai intalnit cu reprezentanti ai Bundestag, ai Guvernului federal si ai unor fundatii.
Ramasa cu datorii dupa moartea sotului, Victor Surdu, Anglea Similea trebuie sa munceasca si la aproape 70 de ani.
E o mare bucurie sa mergi cu Jean Constantin, Dan Spataru, Angela Similea, Corina Chiriac, intr-o anume etapa, dar si aceeasi bucurie in care Andrelele astea, care se tot cearta, Bambi, Sexxy.
Intr-un alt bloc, la garsoniera caldura a costat 916.500, iar la doua camere a ajuns 1.339.500", a spus Angela Florescu, administrator al Asociatiei de Proprietari nr.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
"S-a dat bine palinca de toate felurile, mai ales ca a fost 1 Decembrie si romanii au petrecut alaturi de noi", ne-a spus Florin Chise. La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
In momentul conflictului, in sala de plen erau prezente doar noua persoane din cei 31 de deputati ai grupului, iar la reluarea lucrarilor au mai ramas in sala deputatii PRM Florina Jipa si Angela Buciu.
Din grupul de rugaciune plecat in pelerinaj fac parte 15 deputati, printre care Monalisa Galateanu, Petru Andea si Ioan Buda de la PSD, Angela Buciu de la PRM, Pantelimon Manta de la PC si independentul Mircia Giurgiu.
Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul.
A urmat un spectacol artistic prezentat de Alina Sorescu, in cadrul caruia au cA¢ntat Mirabela Dauer despre a€žfotoliul din odaie si cartea uitata pe etajeraa€œ, Angela Buciu, Ion Dolanescu, Fuego si Irina Loghin.
CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
google-analytics.com