Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (5.45 secunde)
Lucrarile de amenajare si constructie in Delta Dunarii, fara acordul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), se sanctioneaza cu amenzi de pana la 6 000 de lei pentru persoane fizice si pana la 12.500 de lei pentru persoane juridice.
Comisarii Garzii Financiare Dolj au aplicat amenzi contraventionale de peste 3,2 miliarde de lei vechi si au intocmit doua sesizari penale, in urma controalelor efectuate pe parcursul lunii iulie la agentii economici din judet.
In ultima perioada, sapte hoteluri au fost inchise definitiv, alte 130 inchise temporar si au fost date amenzi de peste 100.000 RON, in urma mai multor controale efectuate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va aplica amenzi in valoare de pana la 1% din capitalul social al unei ins-titutii de credit, daca banca respectiva nu respecta legea privind institutiile de credit, se arata in proiectul de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, preluat de Mediafax.
In caz contrar, acestia risca amenzi usturatoare. ... Potrivit informatiilor primite de la AJOFM Dolj, cei care nu respecta acest lucru risca amenzi de la 2.500 la 5.000 de lei.
Cei care nu vor respecta aceasta lege risca amenzi usturatoare. ... Lipsa registrului atrage amenzi intre 2.000 si 5.000 RON In conformitate cu HG nr.
Anul trecut, fiscul doljean a aplicat amenzi de 5.000.000 de lei firmelor care au intarziat cu depunerea situatiilor financiare pe 2005.
Amenzi si avertismente Raiffeisen Capital & Investment, ING Securities si EFG Eurobank Securities au fost sanctionate cu cele mai mari amenzi de catre CNVM, urmand sa plateasca fiecare cate 15.000 de lei , amenzile cele mai mici, de 2.600 de lei, fiind aplicate societatilor Confident Invest si Valmob Intermedia.
Craiovenii care au amenzi de circulatie neachitate risca sa nu-si poata vinde apartamentele. ... Spre exemplu, este interzisa vanzarea unui imobil din Calafat daca proprietarul are amenzi de circulatie neachitate la Craiova, unde domiciliaza.
Nerespectarea acestei reglementari este pedepsita cu amenzi cuprinse intre 1.500 si 10.000 de lei. ... Cel mai aspru sanctionati, cu amenzi intre 8.000 si 10.000 de lei, sunt cumparatorii de lapte crud care fac vanzari fara aprobare.
Începând cu 1 iunie, angajatorii care nu si-au depus registrele electronice cu salariati risca amenzi de pâna la 5.000 de lei.
Comisarii Garzii Financiare Constanta au aplicat amenzi totale de 203.000 lei mai multor participanti la targul de confectii Confintex, care a avut loc in Mamaia, la sfarsitul saptamanii trecute.
OJPC Constanta, lider la aplicarea amenzilor "Campion" la acest capitol a fost Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Constanta, cu peste 280 de contraventii constatate, urmat apoi de institutia similara din Tulcea, cu 116 amenzi si OJPC Braila, cu 109 contraventii.
Amenzi pentru constructoriRadu Berceanu a anuntat tot ieri ca ministerul pe care il conduce a introdus un nou tip de contracte in care sunt stipulate amenzi de 50.000 de lei pentru nerespectarea de catre constructori a termenelor contractuale.
Amenzi uriase Arhitectul-sef se astepta ca legislatia sa nuanteze reglementarea constructiilor in spatiile verzi. ... Incalcarea legislatiei in domeniul spatiilor verzi va aduce amenzi drastice. Spre exemplu, nerespectarea condițiilor de mai sus atrage amenzi de 10.000-20.000 de lei pentru fiecare metru patrat lipsa.
"Romania are o problema majora in ceea ce inseamna recuperarea banilor din amenzi" - Ce propuneri s-au facut totusi pe partea de Politie Rutiera? ... Imbunatatirea sigurantei rutiere se face si prin aplicarea acestor amenzi. Peste tot in lume se aplica amenzi pentru nerespectarea normelor rutiere.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a dat, in perioada 27 aprilie -3 mai, amenzi in valoare de peste 860. ... Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 192 avertismente, 316 amenzi contraventionale in valoare de 864.
Distribuirea si vanzarea marfurilor piratate sau punerea la dispozitie a spatiilor, echipamentelor si mijloacelor de transport pentru comercializarea acestor produse constituie contraventii care vor fi sanctionate cu amenzi cuprinse intre 100 si 500 de milioane de lei, conform unei legi propuse de Executiv.
3) sa aplice amenzi; ... AMENZI 3.1. ... Dupa aceea, dupa cum vor ei, iti vor aplica amenzi, iti vor calcula penalitati si iti vor mai aplica si alte sanctiuni.
google-analytics.com