Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (2.67 secunde)
Pentru stabilirea salariului sub salariul minim brut pe tara, angajatorii risca inchisoare de la sase luni la un an sau amenda penala.
Soferii se inghesuie insa la ghiseele Directiei de Taxe si Impozite pentru a-si lua autocolantul care ii scapa de amenda ce poate ajunge pana la 500 de lei, in conditiile in care taxa de parcare este de 40 de lei.
Amenda pentru fapta mentionata este prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni (de la 9 la 20 puncte-amenda, respectiv intre 603 si 1.340 lei), iar sanctiunea contraventionala este insotita si de masura retinerii certificatului de inmatriculare.
Un punct de amenda reprezinta 10% din valoarea salariului minim brut pe economie, ceea ce arata ca in 2012, un astfel de punct de amenda creste de la 67 de lei la 70 de lei.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator.
- Am uitat de RCA - amenda: 1.000 RON+retinerea certificatului si a placutelor de inmatriculare - Am uitat de rovinieta - amenda:
Grupul Google, amendat cu 25.000 de dolari in legatura cu programul StreetView Grupul Google va fi nevoit sa achite o amenda in valoare de 25.000 de dolari pentru obstructionarea unei anchete a autoritatilor americane asupra interceptarii de date legate de programul de cartografiere ilustrata StreetView, relateaza AFP.
Atat Samsung cat si Apple au primit o amenda in Italia tocmai pentru aceasta problema. ... De ce dintre toate companiile care folosesc sistemul de operare Android, doar Samsung a primit amenda.
In plus, maternitatea a primit o amenda penala de 400.000 de lei, iar fostul manager al institutiei a primit și el o amenda de 650.000 de lei.
In California, in cazul in care un specialist nu raporteaza un abuz identificat asupra copilului (din lista de categorii obligate sa raporteze), poate primi pana la sase luni de inchisoare si pana la 1.000 de dolari amenda.
Rezidentii care nu detin o barca sunt pasibili de amenda. ... Cine nu strange decoratiile de Craciun pana pe 14 ianuarie, este pasibil de amenda.
Ii lipseste amenintarea cu amenda si chiar amenda? Mai mult, legea este un atentat la dreptul pacientului de a decide in privinta organismului sau si propune ca in cazul in care persoana refuza participarea la actiunile preventive, aceasta sa suporte costurile tratamentelor medicale.
Stau sa ma intreb in ce tara traim daca principala grija a autoritatilor este sa umble dupa bolnavi ca sa incaseze amenda neplatita?
Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ura sau discriminare impotriva unei categorii de persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda;
Nerespectarea de catre persoanele fizice, a interdictiei de iesire din zonele stabilite in conformitate cu art.5 alin.(3) lit.c), sau incalcarea intervalelor orare in care este permisa iesirea din aceste zone este pedepsita cu amenda de la 500 de lei la 2.500 de lei.
- Copie dovada conducere fata verso (pe verso completata de politist cu admiterea d-voastra) - Copie carte de identitate - Copie proces verbal (unde este specificata si amenda) - Copie dovada amenda platita - Cerere tip, de reducere a suspendarii (o gasiti la centrele de copiere de pe langa politie) Cu aceste copii de documente mergeti la ghiseu si depuneti acele copii pentru analizare si aprobare.
Romanul a primit prima amenda pentru lipsa certificatului COVID in Roma. Sanctiunea ajunge la valoarea de 400 de euro. Justificarea romanului a fost ca nu are certificatul verde pentru ca vrea sa se vaccineze zilele urmatoare.
Trimis in instanta sub o asemenea acuzatie, Corneliu Iacubov risca doar o amenda penala. ... Acum, Corneliu Iacubov e trimis in judecata sub o acuzatie pentru care s-ar putea pricopsi doar cu o amenda.
Avem prima amenda pentru nepurtarea mastii, anulata dupa decizia Curtii Constitutionale. Anularea a fost decisa de judecatori, desi motivarea deciziei CCR n-a fost inca publicata in Monitorul Oficial.
Benzinaria din Tecuci aflata in centrul unui incident mai putin obisnuit, saptamana trecuta, cand un rezervor cu 1.000 de litri de motorina s-a rasturnat pe sosea, a fost amendata de inspectorii Garzii de Mediu Galati cu 100.000 de lei. De amenda nu a scapat nici firma pagubita.
google-analytics.com