Cautare

197 de rezultate pentru "ajofm" (3.57 secunde)
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
Galatenii care doresc sa obtina legal un job intr-una dintre tarile Uniunii Europene au apelat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a afla daca indeplinesc conditiile cerute de angajatorii straini.
Piata fortei de munca din Dolj are nevoie de constructoriLuând în considerare oferta locurilor de munca a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, pe piata fortei de munca din judet, deficitare sunt de multe luni domenii precum constructiile si confectiile.
Guvernul a decis sa sisteze si venitul lunar de completare disponibilizatilor daca refuza locurile de munca oferite de AJOFM.
Guvernul a decis sa sisteze si venitul lunar de completare disponibilizatilor daca refuza locurile de munca oferite de AJOFM.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) are, incepand cu data de 1 februarie, un nou director executiv, in urma demisiei Victoriei Movileanu din functia detinuta pana la acea data.
"Se remarca o scadere a ratei somajului în judet, de la 5,8% în ianuarie, la 5,7% în februarie, respectiv 5,3% în martie", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Evenimentul s-a desfasurat în Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta din Galati, în urma unui parteneriat între Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si Administratia Nationala a Penitenciarelor.
Evenimentul s-a desfasurat în Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta din Galati, în urma unui parteneriat între Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si Administratia Nationala a Penitenciarelor.
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, "din octombrie 2008 si pana in septembrie 2009 au fost disponibilizate 4.427 de persoane de la 55 de societati comerciale. ... AJOFM Dolj a informat ca in 2008 au fost disponibilizari dupa cum urmeaza:
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta a lasat Primarii Harsova o nota de plata de 10 miliarde de lei pentru cei 200 de someri care erau folositi la lucrarile de salubrizare.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj ofera mai multe joburi in tari ale Uniunii Europene. Potrivit reprezentantilor AJOFM Gorj, locurile de munca sunt afisate pe site-ul Eures si pentru ele pot aplica romanii interesati.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
In cadrul aceleiasi conferinte, AJOFM si-a prezentat activitatea pe luna octombrie, cand a fost inregistrata o rata a somajului de 5,1 %, care a crescut cu 0,5 % fata de luna precedenta.
Astfel, saptamina trecuta prefectul a anuntat ca si Teodor Dimitriu, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si-a aratat disponibilitatea de a renunta la post.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a primit banii pentru creditele cu dobanda subventionata din bugetul asigurarilor de somaj.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
google-analytics.com