Cautare

3858 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament seria 1 liga a 3 a" (3.47 secunde)
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Prezenta BMW la Salonul Auto de la Geneva a fost marcata de o gama de modele cu o mare varietate de modificari si actualizari care combina placerea unica a condusului cu o eficienta remarcabila.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Editura Publisol a lansat recent Cere-mi ce vrei, acum si oricand!, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice, Cere-mi ce vrei! ... Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!.
Editura Publisol a lansat primele trei volume Cere-mi ce vrei! ... Trilogia erotica, Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicata in premiera in Spania si apoi tradusa in SUA de catre Amazon.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Autoritatile din Dolj ar putea fi obligate sa returneze zeci de milioane de euro dupa ce reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au descoperit nereguli in caietele de sarcini la licitatiile pentru modernizarea mai multor drumuri Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta, ca o treime din contractele finantate din fonduri europene prin Programul Operational Regional - Axa 2 au nereguli.
02.02.2018 Chris Hemsworth (Thor) si Michael Shannon (Nocturnal Animals, The Shape of Water) sunt protagonistii filmului Cei 12 invincibili, o impresionanta drama de razboi produsa de Alcon Entertainment, Black Label Media si Jerry Bruckheimer Films, care spune povestea adevarata si desecretizata de curand a primilor soldati americani trimisi in Afganistan dupa atacul din 11 septembrie 2001.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Reconstructia Noului Rast a inceput cu stangul.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
google-analytics.com