Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.96 secunde)
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Acum am ajuns la o situatie aproape disperata a Fondului de Pensii si asta afecteaza chiar functionarea bugetului, functionarea statului roman. ... Eu, spre exemplu, va dau un exemplu - eu am considerat intotdeauna ca datorez foarte mult unui om politic, lui Petre Roman.
Prin adresa nr. ... Decizie cu dus-intors Luind act de contestatiile formulate de cele doua societati controlate de Adrian Mititelu, comisia a trimis, pe 9 noiembrie, pe adresa SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA, societatea declarata cistigatoare, o adresa in care spunea urmatoarele:
 O adresa pierduta Pe 25 octombrie 2007, FOTBAL CLUB U Craiova SA a cerut revizuirea sentintei prin care instanta a decis deschiderea procedurii de faliment. Avocatii au invocat ca proba o adresa (nr.
 O adresa pierduta Pe 25 octombrie 2007, FOTBAL CLUB U Craiova SA a cerut revizuirea sentintei prin care instanta a decis deschiderea procedurii de faliment. Avocatii au invocat ca proba o adresa (nr.
 O adresa pierduta Pe 25 octombrie 2007, FOTBAL CLUB U Craiova SA a cerut revizuirea sentintei prin care instanta a decis deschiderea procedurii de faliment. Avocatii au invocat ca proba o adresa (nr.
Toti cei interesati trebuie sa se inregistreze in avans pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea, prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email:
Edi a fost deranjat ca Gigi a avut niste remarci acide la adresa jocului. ... Daca Cristea e marcat de o delcaratie a lui Gigi Becali, n-are ce sa caute, serios ca nu are ce sa caute", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.
Istvan Kovacs a dezvaluit in exclusivitate pentru Telekom Sport ca l-a deranjat faptul ca a fost descris ca fiind un arbitru arogant. ... A pornit din 2011 cand s-a spus despre mine ca am folosit cuvinte urate la adresa lui Vlad Munteanu, fost jucator de la Dinamo.
Stim cu totii ca toata aceasta suma se va plati de catre statul roman prin fiecare contribuabil al sau si ca, direct sau indirect, ne afecteaza pe toti.
Am aflat ca de fapt functionarul american a aflat de suspiciunile romanilor la adresa misiunii sale si de interpretarea ostila a comunicatului de pe site-ul Departamentului de Stat.
Despre bataia de joc la adresa pensionarilor "Promisiunile facute pensionarilor de catre PDL in campania electorala, in mai bine de 3 ani de guvernare, s-au dovedit vorbe la fel de goale ca si sacosele cu care cetatenii de varsta a treia ai Romaniei se duc si se intorc zilnic de la piata sau de la magazine.
Muzica sa este inspirata din folclorul roman si dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.
Da, e penalty la Roman." "Nu am semnat adeziunea ca Razvan Burleanu sa fie noul presedinte. ... Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Lucrarile sale exprima viziunea taranului roman asupra lumii inconjuratoare, artistul renuntand la elementele secundare prezente pana atunci in sculpturi, in favoarea evidentierii esentei lucrurilor.
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Nu pentru bani, pentru ca avea destui, ci de dorul familiei, al prietenilor si, mai ales, ca sa fie doctor la el acasa, sa salveze pacientul roman si, de ce nu, poate chiar sa indrepte ceva in sistemul sanitar romanesc, atat de ancorat in trecut.
In aceeasi luna, CURS il dadea pe Iliescu la 43%, urmat de Melescanu - 20%, Emil - 19%, Vadim pe cinci, cu 5%, in urma lui Roman. In iunie, Metro Media Transilvania il dadea pe Iliescu la 51%, Emil 19%, Melescanu 14%, Vadim 9%, Roman 3%.
google-analytics.com