Cautare

3550 de rezultate pentru "adresa mail" (2.68 secunde)
faceti cunostinta cu noii nostri 'parteneri' europeni" si publicat pe blogul cotidianul britanic Daily Mail. ... Taberele instalate de romani au provocat destule dispute in Franta si Italia, fara sa mai fie nevoie ca mafia romaneasca sa circule liber in spatiul Schengen, continua Daily Mail.
In ultima perioada, aproape toti detinatorii unei casute de e-mail au primit mesaje prin care li se solicita o asa-numita reactualizare a contului bancar.
Yahoo.ro si mail in romana din martie. Compania americana Yahoo va lansa in luna martie Yahoo.ro localizand, de asemenea, si serviciul de e-mail, a declarat Mihai Fanache (foto), manager al MediaCafe, regia care vinde publicitate pe site-urile Yahoo in Romania.
Anonimul de (la) serviciu Ascunzandu-se in spatele unor adrese de e-mail care pot fi facute de oricine in cinci minute, expeditorul anonim si-a lansat dezvaluirile sub titlul "Cel mai mare incident de securitate din Administratia Nationala a Penitenciarelor, musamalizat la nivel inalt".
"Ne-au fost semnalate tentative de frauda care au avut loc prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice sau prin alte mijloace de comunicare. ... - In mesajele e-mail sunt incluse adrese web, similare celor detinute de diverse organizatii legale, dar avand denumirile usor modificate;
Cat despre SRL-ul olandez care patroneaza societatea Avrig 35, jurnalistul de investigatii Stefan Candea sustine ca functioneaza la o adresa la care isi mai au sediile alte 12 firme, toate detinute de diferite societati offshore din Cipru cu afaceri in Romania, reprezentand diferite grupuri de investitii autohtone sau straine.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
este activ la adresa http://ro.yahoo.com/, iar mail-ul de Yahoo! ... De acum, si mail-ul poate fi accesat in romana. ... In Romania sunt in total 7,94 milioane de conturi Yahoo!, 4,8 milioane de utilizatori ai mail-ului si 5,8 milioane de utilizatori Messenger.
A fost o placere sa lucrez cu voi toti si va doresc toate cele bune de acum inainte", scrie Bartz intr-un scurt mesaj pe e-mail trimis angajatilor. ... Mail. ... are lunar in Romania aproximativ 6 milioane de clienti unici, iar portalul de e-mail aproximativ 5 milioane.
playtech.ro :Yahoo face curatenie prin conturile de mail Ati vanat de cand erati mici un cont simplu de Yahoo, in perioada imediat urmatoare s-ar putea sa puneti mana pe el.
numele, varsta, CNP-ul, numarul de telefon, fotografii personale, adresa, scoala la care invatati ori locul de munca. ... - Nu spuneti parola de la e-mail altor persoane, deoarece acestea pot trimite mesaje jignitoare in numele vostru sau pot intra pe site-uri interzise.
Conducerea CE Turceni a sesizat politia in ianuarie 2011 despre faptul ca mai multe adrese de e-mail ale angajatilor au fost sparte, ocazie cu care diverse documente ale unitatii au fost copiate si transmise presei din Gorj.
Tot ce trebuie sa faci e sa stergi toate informatiile de pe contul respectiv, sau sa dai altele la intamplare, apoi sa iti creezi o noua adresa de mail care sa o inlocuiasca pe cea veche.
Pentru lamuriri suplimentare, puteÈ›i scrie pe adresa de e-mail [email protected]. ... Adresa cabinetului meu o puteti afla accesand site-ul www.serviciipsihomedicale.ro, programarile le puteÈ›i face pe adresa de e-mail [email protected] si la nr de mobil 0720.025.266 intre orele 13 - 18.
"Motivele sunt personale, nu au nici o legatura cu e-mail-uri, mesaje, interceptari", a spus ea, referindu-se la speculatiile din presa potrivit carora la Traian Basescu ar fi ajuns un e-mail al Adrianei Saftoiu catre secretarul general al PD, Vasile Blaga, in legatura cu fostul consilier prezidential Elena Udrea.
Eurodeputata Rachida Dati, fost ministru al justitiei in Franta, a fost nevoita sa-si ceara scuze in mod public, dupa ce a confundat inflatia cu sexul oral, relateaza Daily Mail.
Utilizatorii de e-mail au fost supusi joi, 29 martie, unei tentative de frauda prin metoda cunoscuta sub numele de "phising", se arata intr-un comunicat de presa al bancii, preluat de BankNews.ro.
Mai mult decât atât, completarea unui CV on line va ajuta „în  realizarea lui într-un mod profesional“.Nu trimiteti CV-ul ca atasament al unui e-mailPotrivit specialistilor, CV-ul electronic este considerat si cel în format grafic, în asa fel încât sa poata fi predat/trimis în format electronic.  Daca în cazul CV-urilor de pe site-urile de recrutare aveti aminiti pasi ce trebuie urmati, si în acest caz exista anumite aspecte pe care trebuie sa le luati în considerare.  „Daca trimiteti CV-ul prin e-mail, nu mai faceti distinctia între pagini, deoarece acesta va fi descarcat în baza lor de date ca o singura pagina“, explica www.ejobs.ro.
Reprezentantii Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca nu trimite nici un fel de mesaje pe mail sau SMS - uri de verificare sau de alertare care contin formulare, programe atasate sau redirectionari catre site-uri.
Valentina Olariu (e-mail: ... Camelia Vasile (e-mail: ... E-mail: [email protected] Suntem pe retelele sociale: www.facebook.com/euroJOBZ, www.twitter.com/eurojobz
google-analytics.com