Cautare

210 de rezultate pentru "adelina popovschi condamnare" (3.30 secunde)
Printre editorialistii ziarului s-au numarat, la lansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si Gabriel G. Stanescu. In prezent, Ziarul Financiar este editat de Publimedia International si este coordonat de Cristian Hostiuc, director Editorial, si Sorin Paslaru, redactor-sef.
Defilarea mioritelor moderne si aratoase a fost inca o mostra de frumusete romaneasca, intr-o prezentare de moda in care mireasa colectiei a fost Adelina Pestritu.
Printre editorialistii ziarului s-au numarat, lalansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si GabrielG. Stanescu. In prezent, Ziarul Financiar este editat de PublimediaInternational si este coordonat de Cristian Hostiuc, directorEditorial, si Sorin Paslaru, redactor-sef.
In ce ma priveste nu o pot convinge pe consiliera noastra, Adelina Hristea, sa voteze cu cineva din Alianta, atit timp cit a fost schimbata de la Tabere", declara, in urma cu citeva zile, presedintele PC, Eugen Durbaca.
Aici ma refer si la copiii strazii", a explicat purtatotrul de cuvint al Organizatiei Judetene PC Galati, Adelina Hristea, motivul pentru care femeile conservatoare au ales sa vorbeasca despre subiectul "copiii strazii".
"Consilierii judeteni PNL Catalin Paraschiv si Toader Gheorghe l-au criticat pe Eugen Durbaca, aparat de consilierul judetean PC - ex-membru PSD - Adelina Hristea.
Evenimentul despre care v-am vorbit a avut rolul de a-i pregati pe cei din administratie sa faca proiecte cu care sa acceseze fonduri europene dupa 1 ianuarie 2007 si a fost organizat de Uniunea Nationala a Consililor Judetene din Romania si Ambasada Romaniei din Belgia", a explicat Adelina Hristea.
Despre acest subiect purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a PC Galati, Adelina Hristea, ne-a spus ca "urmare a unei decizii luate in cadrul Biroului Politic al PC Galati Marian Popa a fost exclus din organizatie.
Conform declaratiilor facute la acea vreme de Adelina Marinescu, consilier juridic in cadrul Prefecturii Dolj, la dosar fusese atasat un tabel cu 515 semnaturi stranse de la oamenii din Intorsura pentru eliberarea din functie a primarului liberal Florea Tudor, dintre care 19 nu au fost considerate valabile fie pentru ca semnatarii nu aveau varsta legala pentru a semna, fie pentru ca rubricile din tabel nu erau in totalitate completate.
Mai mult decit atit, ca Durbaca sa nu se supere ca a pierdut conducerea societatii Apa Canal, conservatoarea Adelina Hristea ar trebui sa preia locul lasat liber de Eugen Zaharia la Piete.
Trebuie subliniat ca nu PC a initiat actiunea de retragere a mandatului lui Stefan", ne-a declarat purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PC Galati, Adelina Hristea.
Avram Razvan Corneliu, Eugen Gavan, Gheorghe Bugeag, Tincuta Tercu, Picu Apostol Roman, Florin Popescu, Dumitru Savin, Mircea Gutter, iar lista pentru CJ ii are printre primii pe Radu Cosca, Genica Totolici, Anca Ene, Adelina Drugan, Eduard Grosu si multi altii.
„Nu-mi permit sa pun deoparte nici un ban din salariu, asa ca singura varianta e creditul, ca asa stiu ca lunar trebuie sa depun banii la banca“, a explicat Adelina Dan, de 30 de ani, din Craiova.
Depinde ce vrei si cât esti dispus sa cheltuiesti“, a afirmat Adelina Codrut, o tânara de 19 ani, pasionata de cumparaturi, care a venit înca de la ora deschiderii târgului pentru a fi sigura ca vede toata oferta.
Tot cam asa au fost si atunci preturile - poate câtiva bani în plus la kilogram“, a declarat Adelina Petrescu, de 35 de ani din Craiova.
Tot cam asa au fost si atunci preturile - poate câtiva bani în plus la kilogram“, a declarat Adelina Petrescu, de 35 de ani din Craiova.
De sarbatori, cei mai multi clienti au cumparat cadouri pentru cei dragi sau o tinuta pentru Revelion, acum cumpara pentru ei“, a spus Adelina N., alta vânzatoare.
De sarbatori, cei mai multi clienti au cumparat cadouri pentru cei dragi sau o tinuta pentru Revelion, acum cumpara pentru ei“, a spus Adelina N., alta vânzatoare.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Adelina Stefan (2 puncte), Elsara Greer (11p), Carla Bartee (16p), Andreea Gliga (9p), Brandie Hoskins (33p). A mai jucat Irina Bors (24p).
google-analytics.com