Cautare

8617 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca masina bmw" (4.12 secunde)
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Pe 14 septembrie, in apropierea localitatii Bralostita, politistii au facut semn sa traga pe dreapta unui BMW negru, cu numarul de inmatriculare DJ-08-TBA. ... Nereusind sa scape de Loganurile oamenilor legii, soferul BMW-ului a oprit, si, abandonandu-si masina, a sperat sa-si piarda urma pe jos, peste camp.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? ... Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia. ... Preturile încep de la câteva sute de euro pentru o masina mai veche.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Cele patru cercuri ce identifica brandul Audi ori medalionul BMW sunt simboluri arhicunoscute nu numai in lumea automobilistilor, ci si pentru miliarde de locuitori ai planetei care nu au avut niciodata vreun autoturism propriu.
Cand spunem SUV de lux, primul model care ne vine in minte este BMW X5, noua si altor un milion de posesori de X5.
Tunerul german AC Schnitzer a marit puterea motorului BMW 1 M de la 340 la 400 CP. BMW seria 1 M coupe modificat de AC Schnitzer vine la Salonul de la Frankfurt.
FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW, pe str. ... Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str.
in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
Marian de 22 de ani, cunoscut cu antecedente penale, ambii din Bucuresti, imediat dupa ce au sustras geamul oglinzilor retrovizoare ale unui autoturism marca BMW, parcat pe Cal.
Un B-Max ingenios Motoul gasit de compania producatoare pentru Fordul oltenesc este "ingenios", o masina atractiva, inovativa, prietenoasa, sigura, asa cum a fost catalogata de oficialii Ford prezenti la eveniment.
Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. ... Vicepresedintele PSD Arad, Alexandra Braica, a declarat ca deocamdata conducerea filialei nu a luat in calcul o eventuala contestare a sentintei pronuntate de instanta.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
google-analytics.com