Cautare

6896 de rezultate pentru "accidente rutiere e 70 rutiere 2010 martie" (7.64 secunde)
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 10:20, R.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 13:15, G.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... E un moment potrivit pentru "o relaxare" rutiera? ... Ulterior , au fost voci care au spus ca e prea permisiva. ... Sigur, e deja o relaxare.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Daca si in martie va fi la fel, credem ca mediul de afaceri si economia sunt pe drumul cel bun", a aratat Calinoiu.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici. ... In ciuda a ceea ce s-a pretins mai tarziu, pe data de 8 martie nu a avut loc de fapt nici o greva.
La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.00, T. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.50, M.
La data de 17 martie 2011, ora 12:10, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 17 martie 2011, ora 11:20, Ş.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS). ... euro) in perioada ianuarie-martie.
Horoscop Oana Hanganu saptamana 20 - 26 Martie 2017. - Luni, 20 Martie, Soarele intra in zodia Berbec, incepe un nou an astronomic si astrologic si are loc Echinoctiul de primavara, considerat un moment de transformare si de renastere.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru intervalul 14 - 22 martie 2020, pe regiunile istorice din Romania BANAT In zilele de 14 si 15 martie vremea se va raci, cu aproximativ 8-9 grade.
Accesul pe cei 42 de kilometri poate fi facut dupa constructia a doua noduri rutiere. Oficialii Bechtel declarau in luna iunie ca nodurile rutiere nu vor putea sa fie finalizate, insa se vor amenaja rute alternative, pentru a facilita, temporar, intrarea si iesirea de pe autostrada.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
google-analytics.com