Cautare

6896 de rezultate pentru "accidente rutiere e 70 rutiere 2010 martie" (8.14 secunde)
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S.
Astfel, conform unui recent studiu dat publicitatii de catre Banca Nationala a Romaniei, in judetul Constanta totalul depozitelor pe termen si depozite rambursabile dupa notificare, in luna martie 2009 a atins, la categoria agenti economici, suma de 1,884 miliarde de lei.
La data de 14.08.2011, in jurul orei 03.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... Monica de 27 de ani, din judetul Bacau, care conducea un autoturism marca Volvo avand o concentratie alcoolica de 0,70 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. ... Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, C.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Gheorghe Marinescu, nu a pastrat o distanta suficienta fata de vehicolul din fata sa, intrand in coliziune cu un autoturism marca Ford condus de E. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B. ... In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave.
google-analytics.com