Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (5.52 secunde)
Consiliul Local Navodari, reprezentat prin presedintele de sedinta, Matei Nicolae, a solicitat ieri, in mod oficial, protectia politiei pe perioada desfasurarii sedintei programate azi, de la 16.30 si pana la ora 24.00.
"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta. Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei va depune juramantul joi, 26 iunie a.c. Intre timp insa, Consiliul Local Navodari a fost validat, viceprimarul ales este liberalul Florin Chelaru, in timp ce presedintele de sedinta al consiliului a fost desemnat, la propunerea pedelistului Stefan Galbau, liberalul Jean Paul Tucan.
Primarul Nicolae Matei a luat o prima decizie cu caracter social care vizeaza locuitorii orasului Navodari.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
In continuare, PD-L Navodari sustine ca postul de viceprimar al orasului ii revine, "in conformitate cu intelegerea existenta cu PSD", a declarat liderul organizatiei locale, Tudorel Calapod (foto).
Vremurile in care primar al orasului Navodari era Tudorel Calapod au apus. ... La Navodari, accesul SC Condorii Sult SRL la lucrarile legate de infrastructura orasului a fost "taiat" scurt si fara drept de apel, dupa cum urmeaza:
Ministerul Educatiei si Cercetarii a semnat un protocol de colaborare cu societatea SIND Romania, sucursala Navodari, care vizeaza proiectarea, organizarea si derularea activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, pe intreaga perioada a vacantelor de vara 2006-2015, pentru copiii din sistemul national de invatamant preuniversitar.
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, incepand de pe 4-5 iulie si pana in prezent, au fost comandate si primite rezultatele mai multor barometre de opinie pentru localitatile Mangalia, Eforie, Cumpana, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Basarabi, Cernavoda, Cerchezu, Negru Voda, Rasova, Adamclisi, Cogealac, Nicolae Balcescu.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. Distantele lungi si drumurile proaste au provocat cele mai multe dintre evenimentele rutiere grave, au declarat pentru Gandul, surse din cadrul Politiei Rutiere.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Petre a declarat ieri ca scopul este castigarea primariilor din 35-40 localitati din judetul Constanta, cel mai mare dusman in acest moment al PDL fiind chiar PD-L.
google-analytics.com