Cautare

1072 de rezultate pentru "accidente rutier la zatreni" (4.65 secunde)
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru preintampinarea efectelor unor blocaje rutiere, fluviale sau ale cailor ferate, cai de acces inchise ca urmare a caderilor masive de zapada, accidente de trafic rutier, feroviar, a inundatiilor. ... In prezent, proiectul este in studiu la minister.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
Inca de vineri seara, in jurul orei 18, deja o parte din masinile oficiale erau aliniate in zona intrarii de la Luna pe Autostrada Transilvania.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
Doar in primele sapte luni ale anului 2021 s-au petrecut peste 2500 de accidente grave de circulatie. ... Ce facem pana la sosirea Ambulantei ne explica medicul Raluca Popescu, formator de prim-ajutor in cadrul Societatii de Cruce Rosie Romana.
Totodata, din cauza unor lucrari, pe DN 1A, intre kilometrii 155+270 de metri si 155+280 de metri, intre localitatile Cheia si Sacele, in judetul Brasov, traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alernativ in ambele sensuri.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Senatorii au dat unda verde astazi, 6 februarie, proiectului de lege care prevede ca soferii teribilisti care provoaca accidente grave nu mai scapa de o sentinta ispasita dupa gratii.
Cea mai aglomerata artera din Bucuresti, blocata timp de o luna Traficul rutier va fi ingreunat, timp de o luna, in Piata Victoriei, deoarece in zona se toarna din nou asfalt.
Trecerile de pietoni ramase, cate doua in fiecare statiune, sunt amplasate in zona centrala a Busteniului, respectiv la intrarile in localitatile Azuga si Comarnic.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
Inca un accident rutier in care a fost implicata o ambulanta a avut loc luni dimineata in Capitala. Autotutilitara s-a rasturnat intr-o intersectie din sectorul 5 al Bucurestiului.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Cel mai virulent este deputatul PSD Vasile Puscas, fost negociator-sef cu UE, care crede ca nici acum, la opt luni de la preluarea mandatului, ministrul nu este la curent cu discutiile europene despre infrastructura.
Mii de oameni au venit la slujba. ... Aproximativ 20.000 de bucuresteni si peste 30.000 de pelerini din toata tara sunt asteptati, duminica, la sfintire, au precizat, pentru MEDIAFAX, preoti apropiati de organizarea evenimentului. ... Mii de oameni au venit la slujba.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
, intr-o sedinta extraordinara ce s-a tinut la complexul hotelier Mamaia.
google-analytics.com