Cautare

472 de rezultate pentru "accidente leordeni" (3.39 secunde)
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti.
- Johannis a vizitat arhiva CNAS de la Popesti-Leordeni si a reinnoit ideea necesitatii unui Muzeu al Comunismului. Poate mai degraba un memorial.
Anticarul Constantin Marian a participat recent la targul Piata Taraneasca cu diverse obiecte din bronz masiv, create de el:
Constantin Marian, colectionar din Popesti-Leordeni, participa frecvent la targurile anticarilor din curtea MTR. Am venit cu bijuterii diverse din argint:
Este vorba de o baza de date intocmita de SRI pe baza proceselor de predare-primire a dosarelor de la Popesti-Leordeni.
Secasiu a precizat ca, desi este superioara primei variante predate CNSAS, cartoteca nu contine datele minime de identificare a persoanei pentru aproape 20.000 de pozitii din totalul celor 1,3 milioane de dosare aflate in depozitul de la Popesti-Leordeni al CNSAS.
una pentru bauturi racoritoare (situata in Dragomiresti, judetul Ilfov, inaugurata in 2009) si una pentru snacks-uri (in Popesti-Leordeni, inaugurata in 1995).
Cenusa lor a fost aruncata intr-o gura de canal din comuna Popesti-Leordeni. Au loc manifestatii de protest si greve ale muncitorimii timisorene la intreprinderile 6 Martie, Azur, Elba, Solventul.
Presedintele Traian Basescu a mai facut si ieri doua deplasari la gunoaiele de la Popesti Leordeni. Acestea au urmat, celei de joi, in care seful statului a anuntat ca a discutat cu diversi constructori pentru ridicarea si depozitarea gunoiului aruncat pe marginea drumului, la iesirea din Bucuresti.
Theodor Stolojan, liderul PLD, a fost reclamat ca ar fi facilitat, prin HG 834/1991, includerea unor terenuri ce apartineau comunitatii Popesti-Leordeni, ca izlaz comunal, in patrimoniul SC Danubiana SA.
In plus, ideea extinderii Bucurestiului, dar mai ales planurile de constructie a unui aeroport in Popesti-Leordeni determina pe multi sa cumpere terenuri in zona in speranta ca vor avea un profit triplu sau cel putin dublu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
Ferma, situata la 20 de kilometri de Bucuresti, la Adunatii Copaceni, avea 1200 de vaci de lapte, care asigurau un sfert din productia necesara fabricii de lactate de la Popesti Leordeni.
In aceasta dimineata , procurorii vor perchezitiona locuintele suspectului din Topoloveni si Leordeni. Ei vor sa gaseasca cat mai multe probe, locul unde a fost transat trupul victimei si arma crimei.
Narcisa Guta a fost saltata de mascati in aceasta dimineata de la locuinta sa si dusa direct la sectia de politie din Popesti Leordeni, Ilfov, pentru a dat explicatii legate de incidentul pe care l-a provocat miercuri seara, cand a intrat in casa in care se afla Beyonce de Romania, pe numele ei real Madalina si...
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Au trecut 24 de ore de cand o familie a fost jefuita, iar autorii sunt inca liberi. Indivizii au reusit sa lege intreaga familie dupa ce i-au pacalit ca sunt de la Politie si fac perchezitii.
Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit pe un camp de langa Popesti-Leordeni, la doi pasi de Capitala. Cadavrul a fost descoperit de paznicul unui depozit din zona care a anuntat Politia.
google-analytics.com