Cautare

2393 de rezultate pentru "accidente de masina" (2.92 secunde)
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu) Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova. Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente.
Testand integritatea unui agent de circulatie banuit ca lua spaga, ofiterii craioveni anticoruptie au avut surpriza sa afle, cu ocazia flagrantului, ca nici partenerul de echipaj al politistului nu era mai breaz.
Destinat pietei europene, Noul Colt a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva in primavara anului 2004.
Nu ai 10.000 de euro pentru o masina noua, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Ford Fiesta? Nu ai sau nu vrei sa dai 8.000 de euro pentru un Logan cu dotari minime? Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia.
Politia italiana a primit cadou un Lamborghini Gallardo LP560, pentru a fi folosit de departamentul pentru autostrazi.
Adevaruri incomode despre masinile electrice, spuse chiar de una din marile companii care le produce.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
Pana cand masina din fata mea nu a fost foarte prompta la culoarea verde a semaforului. ... Citesti 1000 de cuvinte pe minut cu o simpla aplicatie Nou trend, viral pe internet - Ai poza asa?
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
In momentul trezirii insa, pacientul poate prezenta o stare confuza, imposibilitatea de a se exprima in mod corect. Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Va numarati printre cei ce se culca tarziu si adora sa afirme ca sunt pasare de noapte? ... Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
In momentul trezirii insa, pacientul poate prezenta o stare confuza, imposibilitatea de a se exprima in mod corect. Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
De cativa ani buni, moda ATV-urilor, mai ales pe timp de vara, a cucerit tinerii dornici de senzati tari. Site-urile romanesti sunt pline cu anunturi de vanzare-cumparare de ATV-uri. ... 000 de euro", isi lauda "jucaria" un vanzator. ... 000 de euro, in timp ce unul second-hand coboara si la 3.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica. De patru ori mai multi romani decat britanici mor anual in trafic. Suntem urmati de Polonia, Lituania si Croatia.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
google-analytics.com