Cautare

9783 de rezultate pentru "accidente constanta august 2010" (5.19 secunde)
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
In august 2010, Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis solicitarea societatii, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere. In 12 luni ale anului 2010, la nivelul Bucurestiului, au fost aplicate peste 30.000 de sanctiuni contraventionale pietonilor pentru traversare neregulamentara.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
In judetul Constanta, primul incident a debutat la Mangalia, prin "volatilizarea” unui sac cu buletine de vot La nivelul judetului Constanta, la orele 20.00 la urne se prezentasera 62,3% dintre constantenii cu drept de vot.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
google-analytics.com