Cautare

9783 de rezultate pentru "accidente constanta august 2010" (3.16 secunde)
Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. ... Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
sef Romeo Tecau, sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor Constanta. Printre posesorii de asemenea "jucarii pe patru roti" sunt si elevii de la liceul "Traian" din municipiul Constanta.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
google-analytics.com