Cautare

3831 de rezultate pentru "accidente 16 10 2009 in targoviste" (3.72 secunde)
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
a€žPaziti-va portofelele si gradinile de iepurasii in portocaliu!a€œ.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Chiar daca numai circa 5-10% dintre observatii sunt complet inexplicabile, sunt totusi prea multe aparitii, care seamana prea mult intre ele, iar comportamentul lor este prea inteligent pentru a fi procese naturale.
Ultimele retusuri au fost facute ieri in sedintele forurilor de conducere ale celor trei formatiuni membre ale Uniunii, in urma carora s-a stabilit ca PSD sa aiba candidati pentru 22 de Consilii Judetene, iar ACD (PNL-PC) 19 candidati.
"I-am spus cu simpatie carlan naravas, dar Ponta dovedeste si maturitate" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca i-ar fi spus cu simpatie "carlan naravas" lui Victor Ponta pentru temperamentul vulcanic pe care il are, dar acum acesta dovedeste si maturitate.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
In cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, la standul lui nea Nelu Patrascu lumea vine sa cumpere de toate:
Un nou spital in Capitala: ... Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare.
Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, a facut analiza partidei dintre FCSB si Chindia Targoviste, incheiata cu scorul de 3-2. "Mister" este de parere ca echipa condusa de la margine de Emil Sandoi ar fi pus probleme oricarei formatii din Liga 1, cu cateva exceptii.
CS Mioveni a castigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Targoviste, scor 1-0, in etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, in direct pe Digi Sport 1.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie.
Caz incredibil intr-o clinica privata din Targoviste. O femeie a murit dupa ce a folosit substanta de contrast pentru investigatii imagistice intrucat suferea de cancer la san.
Caz incredibil, la Targoviste. O femeie a murit intr-o clinica privata dupa ce a baut o substanta de contrast necesara pentru un examen imagistic.
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Superliga, etapa a 13-a FC U Craiova - Chindia Targoviste 0-1 (0-0) A marcat: ... Marius Croitoru Chindia Targoviste: Cabuz - Capusa, Celea, Orozco, Dumitrascu - Passaglia, Vorobjovas - Negut, Popadiuc, Serban - Popa Rezerve:
google-analytics.com