Cautare

8519 de rezultate pentru "accident suceava pe 26 decembrie 2009" (3.69 secunde)
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Unde a gresit Traian Basescu. L-a invins sistemul?", pe care il puteti citi in continuare. ... Cand a comis eroarea capitala care-l costa azi o semi-izolare pe insula de la Cotroceni? Mai are vreo solutie sau l-a invins si pe el sistemul?
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a salutat, vineri, initiativa Consiliului Judetean Suceava de a lansa proietul "Turism religios in Bucovina", dar a criticat clasa politica pentru ca refuza din "motive mincinoase" sa retrocedeze padurile Bisericii din Bucovina.
De asemenea, ei sunt nemultumiti ca din septembrie vor fi disponibilizati aproximativ 17.000 de angajati din invatamant, de reducerea veniturilor prin aplicarea legii unice de la 1 ianuarie 2010 si de reducerea salariilor cu 15% din noiembrie-decembrie anul trecut.Tot ieri, de la ora 10.00, peste 250 de sindicalisti ieseni din cadrul Federatiei "Spiru Haret" si Sanitas au participat, in fata Prefecturii, la un miting de protest, in timp ce premierul Emil Boc se afla in cladirea Prefecturii, unde discuta cu reprezentanti ai administratiei locale.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com