Cautare

5949 de rezultate pentru "accident rutier ruta sibiu brasov 11 11 2010" (7.68 secunde)
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Noi avem un echipaj in zona Cheia si alaturi de noi se afla si colegii de la Prahova, care actioneaza pe raza judetului lor", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, subcomisarul Cosmin Giosanu pentru adevarul.ro.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan.
In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Disputele au fost declansate de prezenta, in plenul Camerei, a ministrului Transporturilor Radu Berceanu, care a criticat o Ordonanta de urgenta aflata pe ordinea de zi, privind transmiterea unui teren din administrarea Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov in cea a Consiliului Judetean Brasov, pentru construirea Aeroportului International Brasov- Ghimbav.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
google-analytics.com