Cautare

2454 de rezultate pentru "accident rutier in doamna ghica" (3.06 secunde)
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Sorin Rosca Stanescu) O doamna ministru taie o panglica, ctitoria face fas, si apoi se impiedica intr-un tort. ... Iar intr-un palat prezidential au loc ciudate rocade, care reverbereaza in politica interna, plasand un mascarici in varful unei institutii de forta.
Numirea lui Kovesi la DNA ii dezbina in continuare pe liderii USL Premierul ii da replica lui Crin Antonescu Victor Ponta si-ar fi dorit ca Crin Antonescu sa fie solidar cu el in chestiunea numirii procurorilor sefi.
Puteti citi in continuare In pragul alegerilor - cand populatia Romaniei se afla din nou in dilema caragieleana a eternului Eu cu cine votez? ... In concluzie, mult circ si prea putina paine!
El a adaugat ca nu vede in acest moment in PSD pe altcineva mai inversunat impotriva lui Klaus Iohannis decat Lia Olguta Vasilescu.
Un nou pact pentru statul de drept?.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Despre luxul teoretic in Justitie si nu numai. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In cadrul unei emisiuni de televiziune, doamna presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu, a stabilit ca sunt de vina PSD/ALDE/Guvernul Ponta ca nu au imbunatatit cadrul legislativ pentru a evita abuzurile justitiei.
Avem inconsecventa, dezordinea si uitucia in gene. ... Si ce daca a mintit in declaratii? ... De fapt, noi am investit incredere in brandul "Mona Musca", mult diferit de al altor politicieni, si acum ne vine greu sa ne acceptam dezamagirea.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 16.50, C. ... D-na Ghica catre Sos. ... TANASE de 77 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga privind directia de deplasare a autoturismului la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 10:20, L. ... Ghica Tei dinspre str.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Actualul primar interimar si-a facut un titlu de glorie din faptul ca bugetul Capitalei a fost dezbatut public inainte de a fi aprobat ceea ce, in viziunea domniei sale, este un mare pas inainte.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare. Proiectul va fi realizat in colaborare cu Metrorex, a declarat pentru B365.ro directorul Regiei, Gheorghe Udriste.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
La fel s-a procedat si in cazul tronsonului Murfatlar - Valu lui Traian - Agigea (unde Autostrada Soarelui se imbina cu Varianta de ocolire a Constantei).
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Codul rutier s-a modificat din nou. Nu substantial, dar oricum, schimbarile sunt demne de luat in seama.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
google-analytics.com