Cautare

2454 de rezultate pentru "accident rutier in doamna ghica" (3.18 secunde)
Cred ca prin solutia politica pe care am gasit-o in luna decembrie (2008, n. ... Am preferat sa sacrific crezurile mele, decat sa sacrific Romania impingand-o in instabilitate politica. ... O doamna in varsta a tinut sa-i aduca reprosuri sefului statului. ... Aduceti oameni care sunt in toate partidele", a insistat doamna.
Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general e sa o numeasca Traian Basescu Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general este sa o numeasca presedintele Traian Basescu in aceasta functie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, potrivit caruia, in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, consilierii PSD vor vota pentru pastrarea celor sase sectoare, potrivit Agerpres.
Despre doamna Antonella Marinescu, care este deputat de Constanta, nu am auzit mare lucru. ... Treaba lor in Parlament este sa-l reprezinte pe Mazare si probabil o fac destul de bine, pentru ca altfel naiba stie ce dracu fac ei pe acolo.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,Candidatul national", pe care o puteti citi in continuare.
Gabriela Firea a declarat, ca "in afara de firele de par albe care mai sunt pe crestetul lui Traian Basescu nu mai are ce respecta". "In afara de firele de par albe care mai sunt pe crestetul lui Traian Basescu nu mai am ce respecta.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica prin care isi exprima solidaritatea cu d-na Prim Ministru Viorica Dancila, pe care o puteti citi in continuare.
Marian Sultanoiu publica in gandul un reportaj intitulat: 'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei. Adrian Mutu a reusit sa iasa din nou in evidenta. ... Numele lui Miodrag Bachici apare intr-un dosar de la Crima Organizata, in urma caruia a fost condamnat la 12 ani de inchisoare.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Memoria este un proces psihic care consta in intiparirea, recunoasterea si reproducerea senzatiilor, sentimentelor, cunostintelor, miscarilor, proceselor etc.
"Eu pot sa va spun ca, in urma acestei proceduri aplicate, procurorul general selectionat va fi domnul Daniel Morar si procurorul-sef al DNA va fi doamna Haineala, independent de vointa oricarui ministru al Justitiei.
Dincolo de perdeaua de fum Tot mai frecvent, in ultima vreme, aud opinii care sustin ca, iata, justitia a inceput sa functioneze, ca justitia isi face treaba, s.a.m.d.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Clasa politica este mai grav bolnava decat am banuit sau am stiut, iar increderea cetatenilor in politicieni, la un minim istoric.
Magda Marincovici) Presedinte al sectiei de biologie al Academiei Romane, director-fondator al Institutului de Biologie si Patologie Celulara Nicolae Simionescu din Bucuresti, profesor asociat la universitati din SUA si Canada, doctor Honoris Causa al multor universitati din tara, autoare a sute de articole publicate in reviste de referinta.
Plesoianu s-a hotarat sa-i scrie din nou presedintelui Donald Trump, de aceasta data pentru a-i face o informare referitoare la culisele protestelor din Romania, asa cum ambasadorul Hans Klemm (in opinia deputatului) nu o face:
Desi, de cele mai multe ori, atentatele sint justificate prin interesele nationale ale unor tari arabe sau prin interesul general al islamismului, ele sint indreptate in fond impotriva democratiilor de tip occidental asa cum, de multe ori, chiar atentatorii o recunosc...
Desi, de cele mai multe ori, atentatele sint justificate prin interesele nationale ale unor tari arabe sau prin interesul general al islamismului, ele sint indreptate in fond impotriva democratiilor de tip occidental asa cum, de multe ori, chiar atentatorii o recunosc...
Sunt putine zilele lasate de la Dumnezeu in care sa nu aflam noi dezvaluiri despre doamna Macovei, care ar avea darul sa o demonizeze in ochii populatiei.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com