Cautare

61426 de rezultate pentru "accident rutier din zalau" (8.24 secunde)
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii. Cel mai scump pamant din Zalau se situeaza la Gradina Poporului si in centrul orasului, unde agentii imobiliari cer pentru un ar exorbitanta suma 5.000 de euro.
Continuam politica de a avea cat mai multe jucatoare din Craiova sau zona Olteniei, Roxana fiind nascuta in Craiova".
Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica pentru extinderea constructiilor existente.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Un barbat din Romania a inventat casa care se construieste in 6 zile. ... Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Am citit cu atentie notita Alexandrei si mi-am amintit cat de interesante au fost editiile anterioare ale Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti la care am participat, la Zalau sau la Bucuresti.
Puteti citi in continuare stenograma in care mogulul Voiculescu vorbeste despre unii angajatii din trustul sau nu tocmai magulitor si promite ca va face totul pentru a spala imaginea de spion a lui Codrut Seres prin intermediul Jurnalului National.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
In cadrul Centrului de boli rare NoRo din Zalau, copiii care sufera de aceste afectiuni sunt tratati cu ajutorul terapiei comportamentale.
In municipiul Zalau si-au facut aparitia, in perioada 15-22 noiembrie, doua persoane de sex masculin, respectiv C.
In locul lui Danut Pascu, directorul clubului SCM, fostul voleibalist Nicu Stoian, a adus un antrenor german, Michael Merten, care acum doua sezoane a antrenat campioana Romaniei, Remat Zalau, formatia salajeana obtinand atunci, la fel ca si in acest sezon, titlul de campioana.
Printre acestea se numara Rieni Palinca de Bihor, Palinca de Zalau, cea de Calnau, de Vrancea si de Jaristea.
Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. ... Vlad de 19 ani din Bucuresti.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd. ... Constantin de 75 de ani din Bucuresti.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. ... Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa masina vedetei a fost grav avariata.
google-analytics.com