Cautare

4417 de rezultate pentru "accident in judetul suceava" (3.15 secunde)
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Aceste metode se impart in doua mari categorii: ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari. Se organizeaza alegeri locale in aceste localitati intrucat au fost infiintate in cursul acestui an.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. Procentele respective s-au adaugat Aliantei PNL-PD, potrivit purtatorului de cuvant al ADA Suceava, Orest Onofrei.
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica. Solutia pentru crearea acestei majoritati ar consta in cooptarea unor consilieri nemultumiti din PSD.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a anuntat ca PD si PLD vor actiona in judet impreuna pentru a castiga alegerile, cele doua partide propunandu-si sa aiba cel putin jumatate din numarul de parlamentari dupa alegerile viitoare, cinci deputati si doi senatori.
PSD Suceava a acuzat marti PLD ca foloseste copii de gradinita in actiuni de campanie electorala.
Liberalii suceveni cer schimbarea lui Paul Iftimie din functia de loctiitor al pretedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM) Suceava, constituit pentru alegerile locale din iunie, a declarat. Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de viceliderul PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc.
Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardau a cerut miercuri Guvernului sa aloce resurse tuturor judetelor afectate de inundatii, indiferent de partidele din care provin alesii locali si judeteni.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
google-analytics.com