Cautare

4417 de rezultate pentru "accident in judetul suceava" (2.91 secunde)
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
Angela Zarojanu, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat ieri ca toti sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fara functii in partid, pot participa, in perioada 20 iulie-1 august, la concursul "De vorba cu liberalii".
In anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, dupa opt albume, sute de concerte in tara dar si in strainatate, Sarmalele Reci pornesc in turneu national. Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi.
Monitorul de Suceava: ... Doctorul Raed Arafat inaugureaza astazi noua Unitate de Primiri Urgente -SMURD Suceava (Autoare:
Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. 3 copii au murit, 675 de cazuri inregistrate in primele 8 luni ale anului, fata de doar sapte cazuri inregistrate anul trecut In Romania se inregistreaza o epidemie de rujeola, anunta Ministerul Sanatatii.
Epidemie de rujeola in Romania. ... Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Alfred Toepfer anunta investitii-gigant in Romania: 6 silozuri la Dunare, un altul in vestul tarii si un terminal de export la Constanta Alfred C.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Acum un an a facut un accident vascular cerebral. L-am gasit cazut in casa. ... Adevarul de Targoviste da mai multe amanunte in articolul intitulat:
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. Am cruci sculptate in lemn si linguri traforate, cu simbolul crucii pe ele.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%. ... Potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, in Kiseleff au ajuns rezultatele din 30 de organizatii judetene.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
google-analytics.com