Cautare

13723 de rezultate pentru "accident bucuresti 24 10 2009" (2.83 secunde)
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... Pe celalalt sens de mers (Constanta " Bucuresti) circulatia nu este afectata. 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
In 2012 a avut un accident si ar fi putut sa se retraga. ... Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
"M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. ... Maria" din Bucuresti, citat de Mediafax. ... A fost paralizata de la gat in jos, imediat dupa accident. ... "La accident timpul s-a oprit.
Un accident straniu care a dat nastere la sumedenie de ipoteze si a dat de lucru comentatorilor pe orice speta mai bine de o saptamana. ... accident.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld. ... Mirel de 21 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. Din accident a rezultat urmatoarele:
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Scrisoarea de intentie in privinta careia Senatul a fost sesizat a fost semnata de autoritatile romane la Bucuresti, pe 16 iunie 2010, si actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, pe 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010.
Scrisoarea de intentie in privinta careia Senatul a fost sesizat a fost semnata de autoritatile romane la Bucuresti, pe 16 iunie 2010, si actualizata prin scrisoarea suplimentara de intentie, semnata la Bucuresti, pe 29 iunie 2010, aprobate prin Decizia Consiliului director al Fondului Monetar International din 2 iulie 2010.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Si iata cum, in loc sa dea cateva zeci de milioane de euro ca sa cumpere "Evenimentul Zilei", Vantu i-a oferit lui Turturica 10.780 EURO pe luna si, brusc, Ringier a constatat ca valoarea ziarului a scazut simtitor, Vantu chiar oferindu-se sa-l cumpere.
Este vorba de "Adevarul" ,"Evenimentul Zilei", "Curierul National", "Jurnalul National", "Romania Libera" si "Puterea".Toate acestea, cu exceptia cotidianului "Puterea", pentru care Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) nu are date, au realizat in primele 3 luni ale acestui an vanzari totale de aproximativ 10 milioane de exemplare, fata de 17,9 milioane de exemplare in perioada similara a anului trecut.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
google-analytics.com