Cautare

3005 de rezultate pentru "200" (3.08 secunde)
Cea mai importanta modificare obtinuta de consilierii majoritari a fost eliminarea obligatiilor de peste 200 miliarde lei vechi, cu care indatorase Calapod orasul Navodari. ... Cea mai importanta modificare obtinuta de consilierii majoritari a fost eliminarea obligatiilor de peste 200 miliarde lei vechi, cu care indatorase Calapod orasul Navodari.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Astfel, acuza Tudor Nadrag, cei 200 de oameni din Harsova care primesc bani conform legii 76 - privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, riscau sa ramana cu buzunarele goale.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta a lasat Primarii Harsova o nota de plata de 10 miliarde de lei pentru cei 200 de someri care erau folositi la lucrarile de salubrizare.
S-a majorat limita deductibilitatii la calculul impozitului pe profit a cheltuielilor efectuate in numele unui angajat la schemele de pensii facultative intr-un an fiscal de la 200 de euro la 400 de euro.
Anul viitor vor fi insa acordate strainilor doar maximum 5.500 permise de munca, din care 4.000 autorizatii pentru lucratori permanenti (fata de 5.500 aprobate pentru 2010), 600 pentru lucratori detasati (fata de 1.000 in acest an), 200 pentru sezonieri (400 in 2010), 100 autorizatii de munca nominale (similar ca in acest an), 100 permise pentru stagiari (fata de 200 autorizatii in 2010), 300 permise de munca pentru sportivi (fata de 500 in acest an) si 200 autorizatii de munca pentru lucratori transfrontalieri (fata de 300 in acest an).
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Iasi, capitanul Mihai Cojocaru, sustine ca 200 de jandarmi de la inspectoratele din Iasi si Bacau au fost detasati in zona centrala a orasului, pe tot parcursul zilei, pentru a preveni eventuale incidente.
Primarul comunei gorjene Èšantareni, Maria Vasilescu, a sesizat politia, la sfarsitul saptamanii trecute, ca unul dintre candidatii la alegerile locale isi facea propaganda electorala intr-o sala de clasa.
Avand in vedere faptul ca impuscarea unui animal poate depasi cu mult 200 de milioane de lei, cea mai castigata institutie pare a fi in acest caz Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS), al carei presedinte onorific este premierul Adrian Nastase.
Pentru un venit brut de 4 milioane de lei, impozitul platit va fi de 131.200 lei (fata de 183.600 lei), rezultand un castig net de 52.400 lei.
Rompetrol va reduce in aceasta saptamana pretul carburantilor auto vanduti in statiile de distributie proprii cu 200 pana la 900 de lei pe litru, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.
Pentru a stopa scaderea productiei, Petrom va investi in acest an 200 de milioane de euro pentru modernizarea tehnologiilor utilizate in activitatea de explorare a perimetrelor petroliere, precum si in managementul sondelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru o Dacie veche va costa anul viitor cel mult circa 2 milioane de lei vechi (aproximativ 200 de lei noi).
Investitorul interesat sa preia uzina „Tractorul“ Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 de milioane de dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
In fapt, cele 200.000 de lei castigate pe cartea de munca de fiecare salariat angajat legal cu salariul minim inseamna un plus de 140.000 de lei in mana.
200 de miliarde de lei pentru investitii la Craiova Cum insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, primaria a ramas cu ochii in soare cand a venit vorba sa gaseasca bani pentru punerea in aplicare a strategiei.
Referitor la depunerea declaratiei speciale privind veniturile realizate in anul fiscal 2005, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) reaminteste care sunt contribuabilii, persoane fizice romane cu domiciliul in Romania care au obligatia de a completa si de a depune "Declaratia speciala privind veniturile realizate", formularul 200, la organul fiscal in a carui raza teritoriala isi au domiciliul.
"Avand in vedere faptul ca in acest moment cosul minim este de 200 RON/luna, dintr-un salariu de 350 RON, persoanei respective i-ar mai ramane aproximativ 150 RON pentru rata, intretinere si imbracaminte, ceea ce e destul de putin", a declarat un consilier bancar.
Minimum 200.000 de euro capital social la infiintare. ... Pentru a infiinta o asemenea societate ai nevoie de cel putin 200.000 de euro, adica de sapte miliarde de lei vechi, si nu de 500 de milioane de lei, asa cum prevedea legea pana acum.
ßi asta din cauza ca rata daunei intalnite la asiguratii din aceasta categorie depasea 200%. ... Spre exemplu, toate cele 200.000 de polite, emise de companie in perioada imediat urmatoare, vor fi strict individualizate pentru 200.000 de clienti.
google-analytics.com