Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (3.34 secunde)
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
Aceasta a fost culoarea sub care au plecat in cursa pentru alegerile parlamentare social-democratii si conservatorii galateni care si-au lansat, cu surle si trambite, candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. ... Astfel, lista Aliantei PSD^PC, pe colegii uninominale pentru Camera Deputatilor, cuprinde nume ca:
Organizatia declara ca a fost infiintata de dizidentii chinezi, jurnalisti, matematicieni si programatori din SUA, Taiwan, Europa, Australia, si Africa de Sud.s4t Articolele din ziare si din revista The New Yorker spun ca directorul sau este Julian Assange, un activist pe internet australian.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
Ultimele declaratii ale prefectului Liviu Brailoiu, referitoare la retrocedarile din Grindul Chituc - comuna Corbu, nu au ramas fara riposta din partea viitorului fost sef al Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara, Ionel Spataru.
TRIMISUL SUA A VENIT SA SE INFORMEZE DIRECT Adjunctul secretarului de stat al SUA, Philip Gordon, responsabil cu relatii europene si (eur)asiatice, a sosit, azi la Bucuresti.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P. ... FLORIN de 19 ani si C.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Este foarte putin probabil ca acest lucru sa se petreaca - si anume ca electoratul sa puna botu' la abureala ieftina a pseudo-politicienilor de conjunctura - dar pana la urma, au si ei dreptul sa incerce marea cu degetul.
Chiar si minuscula formatiune politica Partidul Blocul National Democrat are parte de acest tratament: el va avea in structura Guvernului doi secretari de stat, posturi la care au renuntat PD si PNL.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Centrala de la Cernavoda, cu unitatile 3 si 4, finantarea magistralelor noi de metrou, statia de epurare a apelor de la Glina sunt doar cateva din sutele de proiecte care bat pasul pe loc.
Continua sa existe sau dispare, pur si simplu, in neant? ... A fost pusa, iar si iar, de nenumarate ori. ... Cum apar si cum se risipesc din nou? ... Dar exista mai multe motive si este bine sa reflectati, sa meditati asupra lor.
Deputatul PSD Vasile Puscas si presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, sunt doua dintre persoanele luate in calcul de presedintele Traian Basescu pentru a fi propuse in functia de comisar european, au declarat surse apropiate de Palatul Cotroceni.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", a declarat un parlamentar.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda.
Oarecum surprinzator, dar dovedind in acelasi timp o inteligenta politica tonica, acceptul lui Traian Basescu de a-l sacrifica pe Flutur pe altarul unui PNL in deriva a inabusit din fasa un nou conflict intre liberali si presedintele tarii.
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
Cei care lanseaza zvonul pe un site din Giurgiu, cunoscut cu simpatii PD-L-iste, spun ca ar exista si o explicatie pentru acest gest. ... Cu sustinerea financiara si logistica, probabil, si cu toata sfera de influenta din randul salariatilor si studentilor sai din toata tara.
Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, i-a raspuns lui Traian Basescu la propunerea acestuia de a deveni premier si a declarat ca presedintelui ii este frica sau a inceput sa consume droguri usoare.
google-analytics.com