Cautare

1340 de rezultate pentru "telefon dolce" (2.72 secunde)
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Nu se percepe redeventa pentru bauturi si celelalte produse ce se pot aditiona (cafea Manuel, patisserie Dolce vita). Amortizarea investitiei se poate realiza intre 6 si 12 luni.
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Rusii au facut o adevarata demonstratie de forta marcand un gol mai frumos ca altul. Meciul a fost transmis de Dolce Sport.
Grupa C Spania - Italia, ora 19.00, la Gdansk (TVR1) Irlanda - Croatia, ora 21.45, la Poznan (Dolce Sport).
Ledger ’19 / Mandzukici ’3, ’48, Jelavici ’43 Luni Grupa D Franta - Anglia, ora 19.00, la Donetk (TVR1) Ucraina - Suedia, ora 21.45, la Kiev (Dolce Sport)
Sevcenko ‘55, ‘62 / Ibrahimovici ‘52 Marti: Grecia - Cehia, ora 19.00, la Wroclaw (TVR1) Polonia - Rusia, ora 21.45, la Varsovia. (Dolce Sport)
Italia - Croatia, ora 19.00, la Poznan (la TVR) Spania - Irlanda, ora 21.45, la Gdank (la Dolce Sport)
Ucraina - Franta, la Donetk (ora 19.00 - la TVR1) ; Suedia - Anglia, la Kiev (ora 21.45 - la Dolce Sport).
Deocamdata, este 'dolce farniente', toate tunurile sunt pe Basescu. Deocamdata tine, dar, din septembrie, intram in linie dreapta. Trebuie stranse semnaturi si intram si in campania electorala propriu-zisa", a conchis Blaga.
Astfel, o rochie de seara marcata D&G (Dolce&Gabbana) nu apartine nici pe departe acestei firme, ci este „cu grija“ fabricata in China, locul unde se fac cele mai multe contrafaceri, comercializate apoi cu succes in Romania.
Asa se face ca politistii de frontiera si lucratorii vamali din Constanta Sud-Agigea au descoperit patru containere burdusite, pe langa obisnuitele produse "Dolce&Gabbana", cu aproape sase mii de produse dintre cele mai diverse, dedicate fenomenului fotbalistic.
De asemenea, pot monitoriza suma pe care o aloca telefoniei, internetului, respectiv serviciului Dolce. Daca un client RomTelecom a achizitionat si echipamente si le achita prin intermediul facturii, in anexa este specificat tipul echipamentului respectiv si data contractului de cumparare.
Lazarov detinea sase societati in Romania - Prime Time World Broadcast SA, Prime Time World Bucuresti SRL, Dream Production SRL, La Dolce Vita Productions Grup SRL, Sagitarius Communications SA si Super Mobil SRL.
El a mai spus ca televiziunea Vox News este retransmisa, incepand de luni, de operatori de cablu RCS&RDS si DCS si pe platforma digitala Dolce, a companiei Romtelecom.
In aceeasi perioada, Vlad Enachescu, directorul executiv al Telesport, a preluat functia de director general al Dolce Sport, o televiziune cu profil sportiv lansata in august 2009 de compania de telecomunicatii Romtelecom.
Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
"Abia astept sa-l vad si sa-l pup", a spus Srna pentru Dolce Sport inainte de a intra la Lucescu. Cei doi s-au imbratisat cu grija, fiindca Lucescu mai are inca dureri.
google-analytics.com